"nisko vera"

Uzbudljiva ljubavna priča oskarovke! 21 godinu su jedan od najskladnijih parova Holivuda, a sve je počelo - SKANDALOM

0

Prvog verenika je ostavila tri dana pre svadbe, a prvi brak joj je trajao samo 21 mesec. Ipak, kad je srela Danijela Modera, Džulija se odmah zaljubila.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Džulija Roberts juče je proslavila 21 godinu braka sa suprugom Danijelom Moderom.

 

Oni danas važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, ali je njihova romansa započela skandalom.

 

Naime, zvezda filma "Zgodna žena" je svog sadašnjeg muža, kamermana Danijela Modera upoznala početko 2000. godine dok je snimala film "Meksikanac" sa Bredom Pitom.

 

Kada su se upoznali, zvezda filma "Erin Brokovič" je izlazila sa Bendžaminom Bratom, dok je Danijel Moder bio oženjen šminkerkom Verom Štajmberg.

Budući da su se venčali samo nekoliko meseci nakon što se on razveo od prve supruge, postojale su glasine da je Džulija Roberts "rasturila i ovaj brak".

 

Ona je i pre veze sa Danijelom bila poznata kao "rasturačica brakova" i po burnoj ljubavnoj prošlosti.

 

Podsetimo, Džulija je glumca Kifera Saderlenda ostavila samo tri dana pre venčanja, a njen prvi brak sa Lajlom Lavetom je trajao samo 21 mesec. 

Danijelova prva supruga Vera je prema pisanju Amo Mama otkrila da se Džulija udvarala njenom mužu dok su joj bili u braku i javno je nazvala "kradljivicom muža" te rekla kako taj brak neće potrajati

 

- Deni ima lutajuće oko... i neće se promeniti - izjavila je tada bivša Moderova supruga.

 

Njegova bivša supruga je izjavila da je bila veoma uznemirena zbog cele situacije i da zbog toga nije odobrila razvod Moderu nekoliko meseci.

Tada je glumica uzvratila tako što je usred brakorazvodne parnice, izašla u ručno izrađenoj košulji na kojoj je pisalo „A Low Vera“, što u prevodu znači "Nisko Vera".

Kada su je 2003. godine upitali zašto je nosila tu majicu, odgovorila je:

 

-Bilo je privatno... Stojim uz svoju majicu.-

Godinama kasnije, oskarovka je tvrdila da ona nije bila uzrok razlaza para, ali od ovih glasina nije mogla da "se otrese" nekoliko godina.

 

- On je sredio svoju situaciju, nevezano i odvojeno od mene, a ja sam svoj život sredila nevezano i odvojeno od njega. Mislim da je to jedini razlog zašto smo na kraju mogli da se zaljubimo jedno u drugo i da budemo zajedno - ispričala je Džulija Roberts 2003. godine.

Glumica je jednom prilikom otkrila kako je izgledao njihov prvi sastanak:

 

- Srećom, ja volim da jedem, što sam i rekla svom suprugu kada me pozvao na sastanak Pripremi se, neću uzeti samo salatu. Ali to nam je uspelo", prisetila se Džulija Roberts trenutka kada je srela svog supruga.

 

- Odmah sam se zaljubila u njega. Htela sam da budem sa njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću se naći u problemima - rekla je Džulija o njihovom prvom susretu.

 

Nakon što se razveo od Vere u 2002. godine, Danijel Moder iste godine se oženio Džulijom Roberts na ceremoniji na njenom ranču u Novom Meksiku.

Na intimnoj ceremoniji je prisustvovalo 60 ljudi, a na svojoj svadbenoj trpezi su služili hot dog.

 

Dve godine nakon venčanja su dobili blizance, dečaka Finijasa Valtera i devojčicu Hejzel Patriciju, a 2007. godine njihova porodica je postala bogatija za još jednog dečaka Henrija Danijela. 

 

- Imamo ova tri ljudska bića koja su potpuni odraz ljubavi koju gajimo jedno prema drugom - izjavila je jednom prilikom Robertsova i podelila da su iznad svih fantastičnih stvari koje je uradila u svom životu i karijeri kao holivudska glumica, njena deca njeno najveće dostignuće u životu.

 

Na pitanje E!Online prošle godine šta je tajna njenog braka, glumica je odgovorila: 

- Uvek govorim isto i držim se toga. Očigledno funkcioniše

 

Ona se jednom prilikom prisetila za medije da ona i Danijel imaju običaj da razmenjuju rukom pisane beleške, izjavila je za CBS Sunday Morning.

 

- Prvo pismo koje mi je napisao, a ima sedam stranica, još uvek čuvam. Jednog dana ću ga pokazati svojoj ćerki Hejzerl i reći To je ono što treba da tražiš - 

 

- Život koji sam izgradila sa svojim mužem i život koji smo izgradili sa svojom decom, to je najbolje. Da im se vratim kući na kraju dana, to je trijumfalno - rekla je ona tokom pomenutom intervjua za CBS Sunday Mornings o svojoj porodici

 

makonda-tracker