uvek savršena

Viktorija Bekam odbacila RIGOROZNU DIJETU: Sad ima novu, koja je JEDNAKO EFIKASNA i dopašće se ženama širom sveta

0

Supruga Dejvida Bekama je ublažila strogu dijetu
 

VIKTORIJA BEKAM PROMENILA ISHRANU
VIKTORIJA BEKAM PROMENILA ISHRANUfoto: Epa / TOBIAS HASE

Čuvena modna kreatorka Viktorija Bekam poznata je po tome što ima savršenu liniju iako gazi šestu deceniju života. Kako je pričala, ona je bila "zavisna" od zelenih sokova i smutija, unosila je jako malu količinu hrane u organizam i pridržavala se rigorozne dijete.

 

Ona ima jednu od najstrožih zdravstvenih i fitnes rutina na svetu. Svakog dana naporno vežba, njen trening se zasniva na fizičkim vežbama sa tegovima i trčanju na traci koje praktikuje svakog jutra. 

 

Ishrana Bekamove je dobro poznata javnosti, a Dejvid Bekam je rekao da je jela ribu i povrće skoro svaki dan od kada su se upoznali.

Viktorija je tokom intervjua za Vogue iz 2017. godine govorila o tome da se njena ishrana promenila kako je starila detaljno opisujući navike u ishrani koje je pratila tokom godina.

 

Ipak, stav Viktorije Bekam se promenio sa godinama. Kada je zagazila u pedesete u novom intervju za Graciju otkrila je da je sada dosta opuštenija - ali ne baš potpuno.

 

- Veoma sam disciplinovana kada je hrana u pitanju, ali i načinom na koji vežbam. To sam ja. Ipak, volim da popijem piće i neću da budem jedna od onih, 'Ah, previše je kalorija u čaši vina'. Šta god. Život je prekratak. Hajde da lepo se provedemo - rekla je ona.

 

VIKTORIJA BEKAM PROMENILA RUTINU ISHRANE I VEŽBANJA
VIKTORIJA BEKAM PROMENILA RUTINU ISHRANE I VEŽBANJAfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Viktorijin režim vežbanja


Iako je Viktorija Bekam sada opuštenija kada je u pitanju unošenje kalorija, ona je i dalje jako rigorozna kada su u pitanju njeni treninzi.

 

U podkastu up, Viktorija je rekla voditeljki Gvinet Paltrou:

 

- Veličanje mi je zaista važno. Vežbanje je ono što svi treba da rade, to je kao da pereš zube. Ustajem i vežbam pet dana u nedelji. Ja treniram sat i po, do sat i 45 minuta dnevno, dok Dejvid vodi decu u školu.

 

Nastavila je da po povratku njenog muža pravi proteinske šejkove za oboje, i nastavljaju sa svojim obavezama. 

 

VIKTORIJA JE IPAK MALO IZMENILA ISHRANU OD KAKO JE ZAGAZILA U PEDESETE
VIKTORIJA JE IPAK MALO IZMENILA ISHRANU OD KAKO JE ZAGAZILA U PEDESETE foto: Courtesy of Uber Eats/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Viktorija započinje dan umesto zelenim, proteinskim šejkom, nakon toga za ručak jede ribu i povrće kuvano na pari, a večeru najčešće preskače. Ponekad uveče popije čašu ili dve vina i to joj je sasvima dovoljno da zadovolji svoje hedonističke porive, a ipak ostane vitka i bez grama viška.

 

- Moram da vežbam da bih se psihički pripremila za taj dan. Moram to da uradim da bih bila zdrava -  dodala je Viktorija. 

 

Ipak, Viktorija voli da popije čašu dobrog vina.

 

- Volim zdravu ishranu, ali volim da popijem čašu vina ili dve ili tekilu.

 

Ona je završila razgovor rekavši Gvini:

 

- Uživam u svom životu, ali sam veoma stroga.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kruz Bekam u provodu

 

makonda-tracker