bez okolišanja

"To se NEĆE DESITI!" Dejvid Bekam stavio tačku na nagađanja da se Viktorija vraća "Spajsicama" i ne krije razlog za to

0

Mada se šuškalo da bi se "Spice girls" mogle ponovo okupiti za turneju, Dejvid Bekam je bez trunke oklevanja otkrio da je to sada nemoguće.

Dejvid Bekam ispričao je zbog čega se popularni ženski bend devedesetih neće ujediniti na sceni ponovo
Dejvid Bekam ispričao je zbog čega se popularni ženski bend devedesetih neće ujediniti na sceni ponovofoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Dejvid Bekam ugasio je sve nade da bi Spajs grls (Spice girls) mogle ponovo da se ujedine, barem i na kratko vreme.

 

U svom novom intervjuu, bivša fudbalska zvezda stavila je tačku na spekulacije da se ovaj čuveni ženski bend, čiji je deo bila njegova supruga Viktorija Bekam, ponovo okuplja radi jedne zajedničke turneje.

 

Nažalost, to se neće desiti — otkrio je on za Varajeti.

 

Iako se pet žena ovog slavnog benda nedavno okupilo, Dejvid je objasnio da su one isuviše zauzete da bi se organizovale u ovom momentu za pomenutu turneju.

 

Viktorija je bila srećna da vidi devojke i to je bio ogroman deo njenog života, ali, očigledno, sve devojke imaju svoje živote — ispričao je on.

 

Ako je neko zauzetiji od mene, to je ona — dodao je Bekam.

 

Popularne 'Spajsice' u doba zajedničkih nastupa i svoje najveće slave
Popularne "Spajsice" u doba zajedničkih nastupa i svoje najveće slavefoto: Alpha / Zuma Press / Profimedia

I dok nema naznaka da će se grupa uopšte skupiti za turneju u bliskoj budućnosti, one su se okupile na 50. Viktorijinom rođendanu, gde su izvele performans svoje pesme "Stop" iz 1998. 

 

Dejvid je to snimio i objavio na društvenim mrežama, te pokazao kako su Viktorija, Mel Si, Ema Banton, Geri Halivel i Mel Bi još jednom pokazale svoje prepoznatljive plesne pokrete iz pomenute pesme.

 

Ja znam da to ljudi žele, ali, iskreno, mislim da sam ja bio najuzbuđeniji od svih zbog te ideje — rekao je Bekam.

 

Dejvid tvrdi da se oduševio više nego iko kada je video 'Spajsice' ponovo zajedno na Viktorijinom rođendanu
Dejvid tvrdi da se oduševio više nego iko kada je video "Spajsice" ponovo zajedno na Viktorijinom rođendanufoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kako je otkrio, njega je "oduševilo" kada je video da su devojke još jedanput zajedno stale na scenu.

 

Podsetimo, "Spajsice" su popularnost stekle sredinom devedesetih godina prošlog veka i brzo su postale jedna od najprodavanih pop grupa svih vremena. Zvanično su se rastale 2000. godine, a poslednji put kada su u punom sastavu nastupale bio je 2012. na Olimpijskim igrama u Londonu.

 

Viktorija od tada nije stala na scenu, a ostale članice su bez nje imale turneju 2019. godine.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Kruz Bekam u provodu

 

 

makonda-tracker