saznalo se sve?

NAPETA I NIMALO GLAMUROZNA: Viktorija Bekam uslikana PRVI put nakon što se pročulo za SKANDAL sa Megan Markl (FOTO)

0

Viktorija Bekam viđena je po prvi put nakon što su isplivale informacije o tome da je, navodno, medijima prosleđivala informacije o Megan Markl.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivša Spajsica viđena je sa kapom, u sportskom izdanju, u Londonu, samo par dana od vesti koje je šokirala svet. Kako se prenosi, bila je vrlo napeta i nije izgledala nimalo glamurozno.

 

The Sun je pisao o tome kako je Viktorijino i Dejvidovo prijateljstvo sa Harijem i Megan ugroženo nakon što je vojvotkinja izrazila zabrinutost da Viktorija žutoj štampi prosleđuje privatne detalje i informacije o njoj. Dok su parovi neko vreme bili u zategnutim odnosima, u međuvremenu su uspeli sve da razreše, a utvrđeno je da nije Viktorija bila ta koja je odavala detalje.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Šuška se da je sve počelo još u decembru 2017. godine, te da je dizajnerka tada dojavljivala novinarima detalje koje je lično Megan podelila sa njom. Megan je bila jako povređena, a, kako je Hari veoma zaštitinički nastrojen prema supruzi, odmah je hteo sve da razreši sa Dejvidom, koji je bio vrlo posramljen. Ipak, čitava ova situacija je rešena nakon iskrenog razgovora Harija i Dejvida, a nakon par meseci, parovi su izgladili sve probleme i postali još prisniji. 

 

 

makonda-tracker