ona nema problem s tim

Dobro pogledajte nove fotografije Džej Lo i recite nam šta vidite: Latino diva na meti neprijatnih komentara

0

Slavna pevačica i glumica prošetala je ulicama Njujorka doterana i odlično raspoložena, a kada su se pojavili papraci pozdravila ih je osmehom. A onda su fotografije objavljene na internetu i usledila je bura...

Dženifer Lopez u Njujorku
Dženifer Lopez u Njujorkufoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez jedna je od onih žena za koje morate da proverite na Guglu kada čujete koliko imaju godina. Ona će ovog jula proslaviti 55. rođendan, a i dalje nas oduševljava kao i krajem 90-ih.


Izvodi plesne pokrete koji su za većinu planete čista akrobacija, telo je savršeno izvajano, lice veoma mladoliko, uz poneku boricu, koja se i očekuje u pedesetim, a sve duguje svom strogom fitnes režimu i redovnom treningu, zdravoj i pažljivo planiranoj ishrani, pravilnoj nezi...


Džej Lo poznata je po tome što uvek teži perfekciji, alii ona je samo ljudsko biće, a sada nam je pokazala i da nema problem s time da pokaže poneku nesavršenost!

Dženifer često nosi kropovane topove, džempere, košulje, haljine s prorezom u predelu struka, a mnogi su na njenim najnovijim fotografijama primetili da na stomak pevačice i glumice više ne izgleda kao ranije.

 

Dženifer Lopez pokazala stomak u krop topu i farmerkama
Dženifer Lopez pokazala stomak u krop topu i farmerkamafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je viđena u Njuijorku dok je obavljala dnevne obaveze, odevena u svoje omiljene farmerke i kratak tamnozeleni džemper, dok je u ruci nosila zelenu Lady Dior tašnicu. Odlično raspoložena, Dženifer se nasmešila fotografima kada ih je ugledala i delovala vrlo samopouzdano, gotovo im pozirajući tokom šetnje, a fotografije koje su se pojavile odmah su se proširile društvenim mrežama.

 

Dženifer Lopez u zelenom kropovanom džemperu sa rolkom i širokim farmerkama
Dženifer Lopez u zelenom kropovanom džemperu sa rolkom i širokim farmerkamafoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

I dok se svi pitaju "Šta se dešava sa Džej Lo", verovatno im je promaklo da on tako izgleda već neko vreme. Budući da Dženifer često nosi kropovanu odeću, imali smo u više navrata priliku da vidimo nezategnutu kožu.

 

Dženifer Lopez ispred teretane u krop topu
Dženifer Lopez ispred teretane u krop topufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Što nam samo govori da latino zvezda nije nesigurna u vezi sa svojim izgledom i, štaviše, ponosi se svojom figurom, kao i što i treba, jer je ona rezultat vrednog rada.

 

Dženifer Lopez 2022. godine
Dženifer Lopez 2022. godinefoto: TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

To, naravno, ne sprečava komentare da se pevačica opustila, da ne brine o i izgledu, da ne može da sakrije godine (što, noseći krop top, očigledno ni ne pokušava)...

 

Džej Lo, uz to što je u šestoj deceniji života, donela je na svet dvoje dece, i to blizance, a jednom prilikom je istakla da nikada u životu nije koristila botoks, niti išla na bilo koji oblik estetske operacije. Ona bira da stari prirodno, dostojanstveno i uz mnogo napornog rada na svom izgedu i zdravlju, a ponosno ističe svoju figuru u svakoj prilici.

 

Budući da je i dalje čudo od žene iz mnogo razloga, bilo bi suludo da joj smeta malo nezategnute kože, zar ne?

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tajne trenera Džej Lo

 

makonda-tracker