iskreno

"Bilo je čudno, VRLO ČUDNO": Princeza Dajana je opisivala INTIMNE ODNOSE SA ČARLSOM i kako je primetila neobičan obrazac

0

Nekadašnja princeza od Velsa jednom prilikom je pričala vrlo otvoreno o intimnim odnosima koje je imala u braku pre nego što su oni iščezli, a sećala se jasno i kada je tome došao kraj

Princ Čarls i princeza Dajana
Princ Čarls i princeza Dajanafoto: Ken Goff / Goff Photos / Profimedia

Princeza Dajana, nekadašnja supruga aktuelnog kralja Čarlsa III, jedna je od omiljenih ličnosti u istoriji kraljevske porodice i pop kulture.


Više od četvrt veka nakon njene smrti, o ledi Di se čita i piše svakodnevno, fotografije njenih modnih izdanja upotpunjuju tekstove o najnovijim trendovima, nižu se serije i filmovi koji govore o njenom životu, šta god da se desi u Bakingemskoj palati, čujemo "Šta bi Dajana rekla"...


Deo šarma princeze Dajane definitivno je u tome što nam je ona rekla mnogo – bila je prva članica britanske kraljevske porodice koja se predstavila kao ljudsko biće, sa svojim problemima, kriza i emotivnim lomovima.

U čuvenim snimcima koji su nastali tokom njenih razgovora s Piterom Setelenom, njenim trenerom za javni nastup, Di je ispričala mnogo toga o sebi i svom životu.

 

Princ Čarls i princeza Dajana
Princ Čarls i princeza Dajanafoto: Dennis Brack / Newscom / Profimedia

U njima se osvrnula čak i na svoj seksualni život – konkretno, onaj koji je imala u braku.

 

Seksualni život princeze Dajane i tadašnjeg princa Čarlsa


Poznato je da princeza Dajane pre udaje nije imala nikakav ljubavni život, nijednu romansu, avanturu, ništa što bi joj pomoglo da shvati kako izgleda život odraslih i zaljubljenih (što je bio i jedan od vodećih razloga zašto je odabrana za ženu budućeg kralja).

 

Nakon što je u braku varana i zapostavljana, vremenom je počela da traži ljubavnike, a u trenutku kada je Setelenu pričala o svom braku za Čarlsa je bila udata 12 godina.

Na pitanje je li u njihovom odnosu bilo seksa odgovorila je:


Pa, bilo je. Bilo je. Bilo je. Ali bilo je čudno, veoma čudno.


Kako je objasnila, nakon što je bilo čudno, onda više nije bilo ničega, a sećala se čak i kada je tačno prestala da bude intimna sa Čarlsom.


Ali toga je bilo i onda je iščezlo pre oko sedam godina, šest godine, ne, sedam, jer Hari ima osam godina – rekla je princeza Dajana.

 

Princeza Dajana i princ Čarls tokom posete Španiji
Princeza Dajana i princ Čarls tokom posete Španijifoto: Philippe Ledru / akg-images / Profimedia

I dok su imali odnose, Čarls je želeo to samo jednom u nekoliko nedelja, rekla je princeza.


– Instinkt mi je rekao da je stvarno bilo tako čudno – objasnila je ona i dodala da su spavali zajedno "jednom u tri nedelje" i da je ona potom "stalno razmišljala".


Onda sam shvatila obrazac, jer on se viđao sa svojom damom svake tri nedelje pre nego što smo se venčali – zapazila je princeza Dajana.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Čarls će morati da vlada godinama"

 

makonda-tracker