praktične, a šik

Omiljene farmerke Džej Lo kriju 5-10 kg i nose se uvek & svugde: Ovo je 6 moćnih načina da ih kombinujete ovog proleća

0

Predstavljamo vam nekoliko ideja za modna izdanja s modelom farmerki koje Dženifer Lopez nosi u izlasku s drugaricama, na romantičnom ručku sa suprugom, kupovini... Bukvalno u svakoj svakodnevnoj prilici!

DŽenifer Lopez često nosi pantalone od džinsa, a jedan model joj je posebno drag
DŽenifer Lopez često nosi pantalone od džinsa, a jedan model joj je posebno dragfoto: jlo/Instagram

Latino diva Dženifer Lopez juče je podelila fotografiju kojom je otkrila da se sprema za "noćni izlazak s devojkama", a nije odlučila da podeli gde se uputila, već je samo svoj stajling.


Međutim, paparaci koji su joj uvek za petama uskoro su je spazili ispred jednog poznatog restorana u Njujorku, gde se Džej Lo pojavila u vrlo šik stajlingu.


Pevačica je glumica odabrala je krem rolku, braon strukirani sako i udobne Gucci farmerke širokih nogavica, kakve će uskoro dominirati ulicama svetskih metropola.

 

Dženifer Lopez u trendi farmerkama za sve prilike
Dženifer Lopez u trendi farmerkama za sve prilikefoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, u pitanju nisu vrećaste farmerke kakve Dženifer obožava, što joj često zameraju jer one vizuelni skraćuju i šire figuru, već je u pitanju model koji je pripijen uz telo u gornjem delu, dok se nogavice šire.

Džej Lo nosi slične modele pantalona od teksasa sve češće u poslednje vreme, a uvek ih kombinuje s obućom s visokim štiklama, uglavnom s platformama koje joj pružaju stabilnost i pomažu da izduži figuru.

 

Pogledajte u galeriji kako Dženifer Lopez nosi ovaj model džinsa.

1 / 5 Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako je sada već jasno da trend skinny farmerki nikada neće proći, očekuje se da će uski modeli širokih nogavica uskoro stati rame uz rame s njima jer su jednako praktične i efektne.

 

Dženifer Lopez često nosi farmerke širokih nogavica koje nisu baggy već se šire tek ispod kukova
Dženifer Lopez često nosi farmerke širokih nogavica koje nisu baggy već se šire tek ispod kukovafoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ideje za kombinovanje omiljenih farmerki Dženifer Lopez

 

Koju god boju da odaberete, možete biti siguran da ćete ostaviti odličan utisak, a najbolje je kombinovati ih sa uskim gornjim delom odeće i visokom potpeticom.

 

Sjajan izbor je kombinovanje takvih farmerki s vertikalnim prugama i svedenim mantilima, a u galeriji potražite inspiraciju za autfite s ovakvim pantalonama.

 

1 / 6 Foto: @thecarolinelin/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo

 

makonda-tracker