presrećni

Šta Monika Beluči radi s dečkom misle da ih niko ne vidi? Fotke zbog kojih Tima Bartona zovu najsrećnijim čovekom sveta

0

Glumica i režiser viđeni su tokom romantičnog ručka, a uz prsten koji je zasijao na Monikinoj ruci i za koji još uvek ne znamo znači li nešto posebno, priča se i o tome kako se par provodi nasamo

Tim Barton i Monika Beluči na crvenom tepihu
Tim Barton i Monika Beluči na crvenom tepihufoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Italijanska glumica Monika Beluči pre nekoliko dana je prisustvovala predstavljanju projekta The Big Picture u Las Vegasu, gde je bila u društvu čuvenog reditelja Tima Bartona, s kojim je već neko vreme u skladnoj vezi.


Odmah potom, par se uputio u Evropu, a paparaci su ih spazili tokom romantičnog ručka u italijanskoj Kalkati, gde su uživali u pasti okruženi božanstvenim zelenilom.


Sve vreme su razgovarali, povremeno se osmehivali, u jednom trenutku nazdravili, a potom se prepustili strastima.

 

Monika Beluči i Tim Barton tokom romantičnog ručka u Kalkati
Monika Beluči i Tim Barton tokom romantičnog ručka u Kalkatifoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Reditelj i jedna od najlepših žena u istoriji filma razmenjivali su poljupce naočigled svih, a vatrena Italijanka prebacila ruku preko svog partnera.

Pri tome joj je na levoj ruci zasijao prsten, koji je Monika stavila na domali prst, a to je odmah podstaklo spekulacije da ju je Barton zaprosio.

 

Monika Beluči i Tim Barton tokom romantičnog ručka u Kalkati
Monika Beluči i Tim Barton tokom romantičnog ručka u Kalkatifoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, za ljubav Monike Beluči i Tima Bartona saznali smo krajem 2022, a oni su sve potvrdili u februaru 2023. godine, kada su prvi put uhvaćeni kako se strastveno ljube na ulici nakon romantičnog izlaska.

Od tada su se u više navrata pojavljivali zajedno kao par na crvenom tepihu, a oni blistaju u svakoj prilici i izgledaju veoma zaljubljeno.

1 / 6 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Italijanska filmska zvezda i američki reditelj upoznali su se na Kanskom festivalu pre 17 godina, a zatim su se ponovo sreli na Filmskom festivalu "Limijer" u Lionu 2022. Tada je glumica uručila Bartonu nagradu za životno delo, a navodno su se baš tih dana i zaljubili.

 

Monika Beluči i Tim Barton na Festivalu 'Limijer' u Lionu 2022.
Monika Beluči i Tim Barton na Festivalu "Limijer" u Lionu 2022.foto: Jaak Moineau / AFP / Profimedia

Nikada u svom životu nisam osetio toliko ljubavi kao večeras – izjavio je tada Tim Barton u svom govoru. – Dobro došli na moju najbolju sahranu do sad.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Titov unuk o Ričardu Bartonu

 

makonda-tracker