zna caku

Sužava figuru, otmen je i SUVA MOĆ: Kombinezon Monike Beluči u kom je nemoguće izgledati loše

0

Čuvena glumica primenila je ponovo svoj omiljenih modni trik za vitkiji izgled i ostavila fenomenalan utisak u jednostavnoj kombinaciji

Monika Beluči uglavnom nosi crnu odeću
Monika Beluči uglavnom nosi crnu odećufoto: Gabe Ginsberg / Getty images / Profimedia

Italijanska filmska diva Monika Beluči pre nekoliko dana je prisustvovala predstavljanju projekta The Big Picture u Las Vegasu, a na događaj je stigla u društvu svog dečka i čuvenog režisera Tima Bartona.


Ona je izašla na scenu kako bi promovisala Bartonov predstojeći film "Bitlđus 2", a bila je uobičajeno elegantna.


Monika je poznata po tome što uglavnom nosi crnu odeću, a ovog puta je klasična odela zamenila šik kombinezonom za svečane prilike.

Glumica se opredelila za lagani model na kopčanje koji prati liniju tela, dok su nogavice široke, a sve krase jednostavni safari džepovi.

1 / 5 Foto: Gabe Ginsberg / Getty images / Profimedia

Struk je istakla kožnim kaišem, dok je preko kombinezona ponela crni mantil, a svoj stil je upotpnila salonkama s visokim štiklama.

 

Crni kombinezon Monike Beluči
Crni kombinezon Monike Belučifoto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Zašto Monika Beluči nosi samo crnu odeću?


Filmska zvezda ponovo se opredelila za stajling u potpunosti crne boje, što je jedna od glavnih odlika njenog stila već godinama.

 

Kako je jednom prilikom objasnila, u pitanju je optička varka koju koristi da bi izgledala vitkije i izbegavala redovne treninge.


– Nemoguće je ići u teretanu uz moj užurbani način života. Da ustanete ujutro u pet sati da biste vežbali? Ne vredi toga! Umesto napornog vežbanja u teretani, ja često nosim crno. Mnogo je zgodnije i zabavnije – istakla je jednom prilikom Monika.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trikovi modnog fotografa

 

makonda-tracker