(foto)

"Otkad je s njim, izgleda TAKO DOSADNO": Nove fotografije Monike Beluči s dečkom na meti kritika, a ona – KAO BOGINJA

0

Čuvena glumica Monika Beluči boravia početkom marta u Barseloni gde je bila organizovana izložba posevećna radu njenog partnera, reditelja Tima Bartona. 

Minika Beluči i Tim Barton u Barseloni
Minika Beluči i Tim Barton u Barselonifoto: Europa Press Reportajes / Zuma Press / Profimedia

Poznati par se neko vreme nije viđao u javnosti, pa su mediji izrazili sumnju da je veza možda završena, međutim, romansa još uvek traje.

 

Fotografije su te koje uvek kažu više od reči kada je ljubav u pitanju, pa pogledajte šta one otkrivaju.

 

Poslednji put je Monika Beluči primećena u Španiji, pre svega par nedelja, bilo je to ispred poznatog hotela, u koji je došla zajedno sa svojim partnerom i čuvenim režiserom Timom Bartonom.

Kasnije su viđeni kako šetaju gradom, držali su se za ruke i bili toliko modno usklađeni da veća harmonija na polju stila nije mogla da se zamisli.

 

Monika Beluči i Tim Barton na 75. dodeli Emi nagrade
Monika Beluči i Tim Barton na 75. dodeli Emi nagradefoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Crna garderoba je jedan od učestalijih odabira Monike Beluči, u njoj izgleda elegantno i vitko, međutim, fanovi nisu zadovoljni, oni pamte odevne komade koje je ranije nosila, koji su zasigurno bili glamurozniji.

 

Fanovi često ističu svoje nezadovoljstvo Monikinim odabirom stilske crne garderobe koja je u maniru klasike. Kako oni kažu, Monika bira pogrešne odevne kombinacije koje nimalo ne laskaju njenoj lepoti.

 

"Otkako je s njim, izgleda tako dosadno", "Kao da gledam istu fotografiju Monike Beluči svaki put", "Kakva šteta što se ovako lepa žena oblači tako bezvezno"... komentarišu fanovi.

 

I više nego očigledno je da Monika ne prati nikakve trendove, a ni modnu kritiku, iako je ranije bila u samom vrhu stilske i modne kritike, evo kako sada izgleda stil poznate glumice.

Monika u maloj meri prati trendove, skoro pa nimalo, očigledno je da ne mari za modne kritike, a ni za nove modne tokove, već je odana svom stilu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO:

Sloboda Mićalović govori o dolasku Monike Beluči u Srbiju.

 

makonda-tracker