(VIDEO)

Ništa slađe danas niste videli! Novi dečko Monike Beluči uhvaćen kako POSKAKUJE OD SREĆE jer je s njom

0

Mnogi kažu da je američki režiser najsrećniji čovek na svetu jer ljubi vatrenu Italijanku, a on se, po svemu sudeći, tako i oseća

Tim Barton i Monika Beluči na 18. Filmskom festivalu u Rimu
Tim Barton i Monika Beluči na 18. Filmskom festivalu u Rimufoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Italijanska filmska diva Monika Beluči i američki režiser Tim Barton su se nedavno, skoro godinu dana otkako su u vezi, prvi put zvanično pojavili kao par.


Oni su posetili 18. Filmski festival u Rimu i prošetali crvenim tepihom pred premijeru filma Diabolik chi sei? držeći se za ruke, a u više navrata su zastali da se fotografišu zagrljeni i daju izjave znatiželjnim novinarima.


Iako nisu pričali o svojoj ljubavi, bilo je očigledno da par blista, a kasnije su se pojavili simpatični snimci koji pokazuju koliko reditelj uživa u vezi s jednom od zvaničnoj najlepših žena u istoriji svetske kinematografije.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI


Nakon što se pročulo da je Barton novi dečko Monike Beluči, na društvenim mrežama su se mogli pričitati komentari da je on najsrećniji čovek na svetu, a čini se da slavni reditelj deli to mišljenje. Na kraju krajeva, on bukvalno poskakuje od radosti i ponosa pored nje!

U više navrata Barton je snimljen kako cupka, veselo poskakuje, pleše, a u jednom trenutku je poljubio ruku svoje drage.


"Tim Barton izgleda tako srećno s Monikom beluči da će početi da snima srećne, živopisne i svetle filmove pune ljubavi", našalio se jedan korisnik društvene mreže Twitter/X.

 

BONUS VIDEO

Veličanstvena Monika Beluči

 

makonda-tracker