blistaju

Nežnost i ljubav su tako očigledni! Monika Beluči prvi put na crvenom tepihu s dečkom – kom nijedna ne može da kaže "ne"

0

Mnogi su bili zapanjeni kada su čuli ko je nova ljubav italijanske glumice i mislili su da neće potrajati, a par se sprema za proslavu prve godišnjice

Tim Barton i Monika Beluči na 18. Filmskom festivalu u Rimu
Tim Barton i Monika Beluči na 18. Filmskom festivalu u Rimufoto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

U Italiji se trenutno održava 18. Filmski festival u Rimu, a jedna od najzapaženijih zvezda do sada bila je slavna glumica Monika Beluči, koja je baš ovaj događaj odabrala za prvo zvanično pojavljivanje s novim dečkom.


Italijanska filmska diva prošetala je crvenim tepihom držeći se za ruke s uglednim američkim režiserom Timom Bartonom, a par je strpljivo pozirao zagrljen znatiželjnim foto-reporterima.


Monika je na premijeri filma Diabolik chi sei? izgledala uobičajeno zasnosno u dugačkoj sivoj haljini, čime je prekinula niz potpuno crnih modnih izdanja, a u ruci je nosila lakovanu Sicily torbicu modne kuće Dolce & Gabbana.

 

Tim Barton i Monika Beluči na 18. Filmskom festivalu u Rimu
Tim Barton i Monika Beluči na 18. Filmskom festivalu u Rimufoto: SGP / ddp USA / Profimedia

Par je izgledao veoma opušteno, nakon što su mesecima skrivali svoju vezu od očiju javnosti.


Vest da su Monika Beluči i Tim Bartin zajedno odjeknula je početkom godine, a oni se tim povodom nisu oglašavali, iako su uhvaćeni više puta kako šetaju zajedno ili razmenjuju poljupce. Oni su se navodno zavoleli krajem prošle godine, što znači da se trenutno spremaju za proslavu prve godišnjice veze.

 

Monika Beluči i Tim barton nisu pričali o svojoj ljubavi
Monika Beluči i Tim barton nisu pričali o svojoj ljubavifoto: Carlos Del Pozo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia UČITAVANJE...

Italijanka i čuveni umetnik upoznali su se na Kanskom festivalu pre 16 godina, a potom su se krajem 2022. ponovo sreli na Filmskom festivalu "Limijer" u Lionu. Tada je glumica uručila Bartonu nagradu za životno delo, a navodno su se baš tih dana i zaljubili.


Monika Beluči je uglavnom bila sama nakon razvoda od Vensana Kasela 2013, s kojim je bila u braku od 1997. godine i ima ćerke Leoni i Devu. Koliko je poznato, jedini muškarac koji je uspeo da je osvoji u međuvremenu bio je francuski vajar, slikar i bivši maneken Nikolas Lefevr, s kojim je razišla 2019.

 

Što se tiče Bartona, on važi za muškarca koji osvaja svaku ženu koju poželi, a najduže veze imao je s nemačkom umetnicom Lenom Gizeke, potom s manekenkom i glumicom Lisom Mari Smit i s britanskom glumicom Helenom Bonam Karter, koja je pričala da je nosila crninu nakon raskida s njim.

 

Tim Barton i Monika Beluči na Filmskom festivalu 'Limijer' u Lionu
Tim Barton i Monika Beluči na Filmskom festivalu "Limijer" u Lionufoto: Jaak Moineau / Shutterstock Editorial / Profimedia

Htela sam da nosim nešto što će ljudima pokazati da ja više nisam ja – iskrena je bila Helena. – To je žalost, to je znak da sam u rekonstrukciji.

 

BONUS VIDEO

Monika Beluči

 

makonda-tracker