afera

"Kad smo se verili, bio sam joj neveran": Glumac priznao preljubu posle gotovo 20 godina braka, a supruga je i dalje tu

0

Glumac Oliver Hadson posle gotovo 20 godina priznao je da je bio neveran svojoj partnerki nakon veridbe, a pre venčanja.

Oliver Hadson sa majkom Goldi Hon, sestrom Kejt Hadson i Kurtom Raselom
Oliver Hadson sa majkom Goldi Hon, sestrom Kejt Hadson i Kurtom Raselomfoto: EPA/BRENDAN MCDERMID

Glumac Oliver Hadson, sin Goldi Hon i brat Kejt Hadson, otvoreno je priznao da je varao svoju dugogodišnju suprugu Erin Bartlet, odnosno da se ta preljuba dogodila pre njihovog venčanja 2006. godine.

 

Govoreći najpre o svojojo sestri Kejt u potkastu Rivalstvo braće i sestara, 47-godišnji glumac bio je iskren po pitanju svoje ljubavne priče i rekao da je "skrenuo s puta" nakon što se verio sa Erin 2004.

 

— Kada sam se verio, nešto mi se desilo sa psihološke strane i skrenuo sam s puta, bio neveran, varao, bio lud — rekao je on Robin Lajvli, inače sestri Blejk Lajvli.

 

Nisam bio uhvaćen. Zapravo sam joj sam priznao sve jer nisam mogao da živim sam sa sobom, venčam se i imam decu s tom težinom na grudima — priznao je on.

 

Glumac je rekao da je morao da prođe kroz sve to pre nego što je postao čovek kog je Erin zaslužila. 

 

I moja majka je igrala veliku ulogu u tome takođe — rekao je on. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ehud26

 

 

On je dodao da je prolazio kroz sve to i na kraju je morao da prođe kroz terapiju da bi sve to završio, piše Page Six.

 

Iskreno, da se to nije desilo, ne znam kakva bih osoba bio. Da li žalim zbog toga? Ne, pretpostavljam da ne. Žao mi je što sam prouzrokovao bol i ne želim nikome da uzrokujem više bola.

 

Nakon što se par venčao 2006. godine, nakon njegovog priznanja o neverstvu, dobili su troje dece, koja su dobila imena Vajlder Bruks, Bodi Hon i Rio Laura.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ehud26

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

SVAKI 4. BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac 

 

makonda-tracker