"jadna žena"

Ostavila je muža posle 20 godina zbog – ZETA! Manekenka "slomila srce" svojoj sestri bliznakinji i uništila joj karijeru

0

Bogataš koji je ovih dana glavna tema u stranim medijima ima iza sebe brak s lepoticom koja je i sama umela da šokira javnost svojim privatnim životom

Šarlot Bonstrom na dobrotvornoj aukciji
Šarlot Bonstrom na dobrotvornoj aukciji foto: Schildhorn/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Italijanski biznismen Vitorio Asaf (65) ovih dana je dospeo u žižu javnosti nakon što je otkriveno da je u vezi sa 44 godine mlađom manekenkom.


Aoki Li Simons (21), ćerka preduzetnika Rasela Simonsa i modela Kimore Li Simons, viđena je kako se ljubi s njim na letovanju, a dok je njoj ovo prvi značajno stariji dečko, Asaf je i ranije bio s mlađim ženama.

 

Tako je prošle godine bio u vezi s 24-godišnjom manekenkom Nijom Gatbel, a iza sebe ima brak s 12 godina mlađom bivšom manekenkom Šarlot Bonstrom, koja je i sama svojevremeno puna tabloide.

 

Ko je Šarlot Bonstrom?


Švedsko-američka manekenka Šarlot Bonstron već godinama živi u Njujorku, a izgradila je uspešnu karijeru, koja je počela na pistama u Milanu.

 

Sesilija i Šarlot Bonstrom sa Helenom Kristensen i još jednom manekenkom na reviji 2017.
Sesilija i Šarlot Bonstrom sa Helenom Kristensen i još jednom manekenkom na reviji 2017.foto: Noa Griffel/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tu je upoznala Asafa, a potom se par preselio u Sjedinjene Američke Države. S njim je dobila dvoje dece – sina Vitorija i ćerku Valentinu, a potom ostavila supruga 2021, posle 20 godina braka.

 


Malo nakon razvoda otkriveno je da se Šarlot ponovo udaje, a njen novi suprug je Tjeri Gilije, bivši suprug njene sestre bliznakinje Sesilije Bonstrom! Kako je pisao Page Six, ona je sa zetom započela vezu u martu 2020.

 


Šarlot je imala aferu s Tjerijem i to je slomilo Sesilijino srce – rekao je izvor za pomenuti portal. – Jadna Sesilija, izdali su je i muž i sestra.


I sam Asaf, inače osnivač uspešne kompanije Serafina Restaurant Group, potvrdio je da je ostavljen zbog drugog muškarca.


Ona želi ponovo da se uda – rekao je i dodao da to "nema nikakve veze s njenom sestrom".

 


Od marta 2020, sestre nisu delile zajedničke fotografije na Instagramu, a Sesilija je jednom prilikom uputila bivšem suprugu i bliznakinji poruku.


Označila ih je na Instagramu i poručila:


Kod osobe tražiš tri stvari: inteligenciju, energičnost i integritet. Ako nema to poslednje, ne trudi se ni oko prve dve stvari.

 

Sesilija i Šarlot Bonstrom
Sesilija i Šarlot Bonstromfoto: Jennifer Graylock / Getty images / Profimedia


Tjeri Gilije je, inače, pokrenuo brend Zadig & Voltaire, u kom je Sesilija Bonstrom bila zaposlena kao kreativna direktorka, a u međuvremenu se povukla s ove pozicije. Ona je pre nekoliko meseci lansirala svoju poslednju kolekciju i potom napustila ovu modnu kuću.

 

Sestre su ranije bile veoma bliske i često zajedno posećivale prestižne događaje, a sada upućeni tvrde da ne komuniciraju i nema šanse da će se pomiriti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Skandal na krunisanju kralja Čarlsa III

 

makonda-tracker