predivna

U BOJI ZLATA & tako glamurozna: Oskarovska haljina Kejt Hadson lepša je od svih koje su se nosile godinama kasnije

0

2003. godine je Kejt Hadson opčinila modni svet čarobnom haljinom modne kuće Versaće na dodeli Oskara.

Haljina za princeze koju je 2003. nosila Kejt Hadson
Haljina za princeze koju je 2003. nosila Kejt Hadsonfoto: JOHN G. MABANGLO / AFP / Profimedia

I dan-danas je Versaće nezaobilazan na crvenom tepihu najprestižnijih događaja u svetu filma, mode... I to kako! Glamurozne i luksuzne haljine oduševljavaju nas, zapravo, decenijama unazad, a početkom dvehiljaditih bile su jednako fantastične kao danas, pa su slavne glumice oduvek blistale u posebnim kreacijama.

 

Jednoj takvoj, koja je bila još tih godina personifikacija za sav glamur Holivuda, nije odolela ni prelepa glumica Kejt Hadson, a i danas ta haljina važi za jedan od najlepših oskarovskih autfita svih vremena.

 

Za dodelu Oskara 2003. godine Kejt Hadson je birala stajling u kom je svaki detalj bio savršen, od frizure, preko minđuša i torbice, do, naravno, haljine. 

 

Glam oskarovski stajling Kejt Hadson

 

Kejt Hadson je imala uspone i padove na dodelama Oskara u modnom smislu, ali njen look iz 2003. godine bio je jedan od najzapaženijih ikada na crvenom tepihu.

 

Kejt Hadson na dodeli Oskara 2003.
Kejt Hadson na dodeli Oskara 2003.foto: JOHN G. MABANGLO / AFP / Profimedia

 

Čipkasta haljina u boji bledog zlata koju je nosila Kejt Hadson ušla je u modne anale. Kroj za princeze, blago naglašen dekolte, romantični rukavi, šljokičasti odsjaj na zlatnoj boji... Sve je bilo savršeno!

 

Ovakve haljine tipične su i po tome što mnoge dame danas, kao alternativu beloj boji, biraju modele u ovim nijansama, a posebno su popularni materijali sa suptilnim šljokicama i čipkom.

 

Uz klač torbicu i pažljivo biran nakit, Kejt je bila glavna princeze dodele Oskara 2003. godine!

 

Magično izdanje Kejt Hadson i dan-danas se pamti u svetu mode
Magično izdanje Kejt Hadson i dan-danas se pamti u svetu modefoto: Mindy Schauer / Zuma Press / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

 

 

makonda-tracker