je li ovo protetika ili...?

Pokazao je – SVE, a žene su pale u TRANS! Glumac se pojavio u seriji KAO OD MAJKE ROĐEN i postao svetska tema broj jedan

0

Iako golišave scene u filmovima i serijama uopšte nisu toliko retke, malo koja je izazvala reakciju dama kao momenat kada se ovaj holivudski šmeker pojavio kao od majke rođen. 

foto: HBO Printskrin
foto: HBO Printskrin

Pre nekoliko dana fanovi hit serije "Beli lotos" ("White Lotus") jedva su dočekali početak druge sezone ovog ostvarenja. Međutim nakon prve epizode, barem kad je ženska publika u pitanju, nije se toliko govorilo o radnji, već samo o jednoj sceni.  

Konkretno, o novom članu ekipe ove serije, poznatom holivudskom šmekeru Teu Džejmsu i sceni u kojoj se pojavljuje potpuno nag. A ono što je po nekima možda prešlo i granice dobrog ukusa i pristojnosti - postalo je ženska tema broj 1 na društvenim mrežama. 

 

Naime, osim svog izvjanog tela, ovaj lepotan je publici pokazao i svoj muški ponos. Sve se desilo u sceni kada Kameron Babkok, kako se zove lik koji Džejms tumači u White Lotusu, odluči da od svog prijatelja pozajmi kupaći. On je došao kod prijatelja Itana i njegove žene Harper u hotelsku sobu. Kad je dobio kupaći, on ga je, na očigledno veliko iznenaženje supruge od prijatelja - probao pred njom. 

 

Harper je ostala šokirana tim postupkom, ali još više veličinom Harperovog ponosa. A njegova alatka, postala je i tema broj 1 zajednica na socijalnim mrežama. Neki nisu mogli da poveruju da je to zaista "prava stvar", pa i ne čudi silni komentari dama na ovu temu.

 

Teo Džejms, Teo James
foto: HBO Printskrin

"Recite mi da je reč o protetici ili svi drugi muškarci mogu slobodno da se sahrane", "Ma, ovo mora da je proteza", "Da li me oči varaju?", "Ne verujem da ovo postoji", "Recite mi da je reč o protetici ili svi drugi muškarci mogu da se pokopaju" - samo je jedan deo komentara iznenađenih dama. 

 

Kako Teu ovo nije bilo premijerno nago pojavljivanje na malim ekranima, pošto je već imao nekoliko sličnih scena, on se malo i našalio na svoj račun. 

 

- U mom ugovoru piše da ne smem da radim ništa, a da pritom nisam potpuno nag. Šalim se malo, naravno, osećam se sasvim prirodno u momentima kada se u nekoj sceni od mene zahteva da se pojavim kao od majke rođen - ispričao je Teo. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker