godine sklada

U njihovom domu ona je – GENERAL: Nedeljko Bajić iz "Azbuke našeg života" godinama je u srećnom braku

0

Poznati glumac, kog gledamo u novim epizodama popularne serije, pronašao je sreću pored Ivone, s kojom je izgradio porodicu, a imaju priliku i da sarađuju

Nedeljko Bajić igra u novim epizodama serije 'Azbuka našeg života'
Nedeljko Bajić igra u novim epizodama serije "Azbuka našeg života"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac i producent Nedeljko Bajić, sin proslavljenog glumca, producenta i režisera Radoša Bajića, jedan od članova ekipe koja stoji iza popularne serije "Azbuka našeg života".


On igra Gorana, Uroševog prijatelja, a u stvaranju serije koju kao autor potpisuje njegova sestra Jelena Bajić Jočić učestvovao je i kao producent.


Nedeljko Bajić spada u poznate ličnosti koje ne eksponiraju svoj privatni život, ali je poznato da je već godinama u srećnom braku.

Njegova supruga je Ivona Alurac Bajić, s kojom glumac ima dvoje dece – ćerku Lenku i sina Aleksandra, a porodica živi mirno u Beogradu. U više navrata imali smo priliku da ih vidimo zajedno na crvenom tepihu, poslednji put na premijeri filma "Heroji Halijarda".

 

Nedeljko Bajić sa suprugom Ivonom Alurac Bajić na premijeri filma 'Heroji Halijarda'
Nedeljko Bajić sa suprugom Ivonom Alurac Bajić na premijeri filma "Heroji Halijarda"foto: Nemanja Nikolić

Glumac je pre nekoliko godina otkrio za Lisu da sa suprugom sarađuje i poslovno.


Ivona je najsvežije pojačanje naše firme i bitan deo tima – istakao je Nedeljko. – Ona se posle perioda provedenog pored naše Lenke, priključila Contrastu u kojem se uspešno bavi poslovima marketinga, odnosima sa javnošću, komunikacijom sa medijima, identitetom naše produkcije u nastupu na tržištu i sličnim stvarima.

 

Nedeljko Bajić, sin Radoša Bajića
Nedeljko Bajić, sin Radoša Bajićafoto: Antono Ahel/ATAImages.

Kako je istakao, supruga i on dele kućne poslove, ali je Ivona ta koja rukovodi svime.


Tradicionalna balkanska podela ne postoji, ako ste mislili na to. Što se kuće tiče, Ivona je general, a ja radim šta mi se kaže – rekao je glumac.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako je Nedeljko Bajić dobio ime?

 

makonda-tracker