simpatični

Nije propustio priliku da "bocne" suprugu: Rajan Rejnolds se ponovo na našalio na račun supruge Blejk Lajvli

0

Svet je ovih dana opsednut Tejlor Svift i Blejk Lajvli, a suprug lepe glumice primetio je to i iskoristio za promociju filma

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su godinama u braku
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su godinama u brakufoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Glumački par Rajan Rejlonds i Blejk Lajvli jedan su od najvoljenijih parova na svetu, a poznati su po sarkastičnim komentarima i šalama, pa tako čestitaju jedno drugim rođendan urnebesnim fotografijama s kojih delimično iseku slavljenika i sl.

 

Blejk Lajvli ovih dana je bila jedna od glavnih zvezda na Superboulu, ali i njen suprug glumac Rajan Rejnolds skrenuo je pažnju na sebe.

 

Poznato je da je on uvek spreman za dobru šalu, a sada se našalio na račun toga što je njegova supruga jedna od najpominjanijih žena na planeti ovih dana i iskoristio to da promoviše novi film.

 

Naime, Blejk je finale Superboula gledala u VIP loži u društvu poznatih prijatelja Tejlor Svift, Lane Del Rej i Ajs Spajs, a kamere su glumicu nekoliko puta prikazivale na TV ekranima.

 

Njeno pojavljivanje nije prošlo nezapaženo od strane Rajana, koji je potom objavio svoju fotografiju pored televizora sa scenom iz svog filma „Deadpool” uz opis:

 

- Da li su svi videli trejler za Deadpool? Takođe, da li je neko video moju ženu?

 

Njegovi pratioci su nastavili šalu u komentarima, a ovo su bili neki od odgovora.

 

 

"Tvoja žena je na Ašerovom koncertu i gleda kako dečko Tejlor Svift igra", "Mogao bih da grešim, ali mislim da je Tejlor Svift na koncertu", "Ona je izašla s devojkama", "Hej Rajane, kosa tvoje žene je ukrala šou" -  glasili su samo neki od komentara.

 

Blejk i njene drugarice uživale su gledajući meč.

 

Podsetimo se da je ovogodišnji Superboul izazvao pompu u javnosti zbog veze Tejlor Svift i igrača Čifsa Trevisa Kelsija. Inače, očekivalo se da će Kelsi zaprositi Sviftovu na Superboulu, a kladionice su čak nudile opklade da će par objaviti trudnoću, ali se ništa od toga nije dogodilo.

 

Blejk i Rajan su se venčali 2012. godine, a zajedno su dobili tri ćerke - Džejms, Inez i Beti, a prošle godine su dobili i četvrto dete čiji pol još nisu otkrili.

 

Bonus video:

Zašto treba češće da se smejemo? 

 

makonda-tracker