iskrena

Bizarnostima je (možda) ipak došao kraj: Megan Foks konačno odgovorila na pitanje koje joj svi postavljaju mesecima

0

Otkako je čuvena glumica ostavila supruga i poznatog glumca zbog svog novog partnera, u medijima je često zbog njihovog neobičnog ponašanja, a izgleda da to više nećemo gledati

Megan Foks proteklih nekoliko godina je provela s poznatim reperom
Megan Foks proteklih nekoliko godina je provela s poznatim reperomfoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Holivudska glumica Megan Foks (37) i kontroverzni reper Mašin Gan Keli (33) ipak se neće venčati, otkrila je ona.


Jedna od najlepših žena u svetu filma gostovala je u podkastu Call Her Daddy, u kom je odbila da razjasni kakav je sada status njihove veze, ali je priznala da su okončali veridbu u jednom trenutku.


Par je počeo da se viđa 2020. tokom snimanja njihovog zajedničkog filma Midnight In The Switchgrass, dok je Megan još bila u braku s glumcem Brajanom Ostinom Grinom, s kojim ima troje dece.

Verili su se 2022, a godinu dana kasnije počele su turbulencije u njihovoj vezi – glasine o raskidima i pomirenjima i stalna neizvesnost jesu li zajedno i hoće li doći do venčanja.

 

Megan Foks i Mašin Gan Keli zajedno su bili od 2020. godine
Megan Foks i Mašin Gan Keli zajedno su bili od 2020. godinefoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Mislim da sam u ovoj vezi naučila da ona nije za javnu konzumaciju, mislim da od sada neću imati komentar na pitanje o statusu veze – rekla je Megan Foks u pomenutom podkastu.


Ipak, ona je priznala da je Mašin Gan Keli njena srodna duša i da će imati poseban odnos s njim šta god da im život donese.


Ono što mogu da kažem jeste da ga smatram svojom "blizanačkom dušom" i da ću uvek imati neku vezu s njim, bez obzira na sve. Ne mogu sa sigurnošću da kažem u kom kapacitetu, ali ću uvek nekako biti vezana za njega – istakla je glumica. – Nisam voljna da objašnjavam više od toga.

 

Megan Foks i Mašin Gan Keli verili su se 2022.
Megan Foks i Mašin Gan Keli verili su se 2022.foto: EPA-EFE/DAVID MAXWELL

Megan je pričala i na mnoge druge teme, između ostalog i o svojim estetskim operacijama.

 

 

Bizarna veza Megan Foks


Mašin Gan Keli i Megan Foks od početka ljubavi su često bili tema u medijima zbog čudnih izjava i načina na koji se ophode jedno prema drugom i govore o svojoj vezi.

 

Par je nosio krv partnera u bočicama oko vrata, dolazio na crveni tepih noktiju vezanih lančićem i razmenjivao nežnosti uvek i svugde.

Nikada Zemljom nije hodao neko s boljom strukturom kostiju. Izuzetno, razorno zgodan. I 195 centimetara? – napisala je zaljubljena Megan jednom prilikom na Instagramu. – Ubij me ili mi napravi dete. To su jedine opcije.

 


Kako su ranije otkrili u zajedničkom intervjuu za GQ, oni su se prvi put sreli godinama pre nego što su se zaljubili.


Ne sećam se tvog lica... A definitivno bih zapamtila njegovo lice – ispričala je Megan u jednom intervjuu. – Samo se sećam ove ovog visokog, plavog, sablasnog obličja, pogledala sam ga i rekla: "Mirišeš na travu". On me je pogleda i rekao: "Ja jesam trava". Onda je, kunem se Bogom, nestao kao nindža u dimu.


Mislim da nije trebalo da se sretnemo te noći, pa su nas naše duše, vodiči naših duša, odvajale jedno od drugog, jer ti bukvalno nisi imao lice, kao ono stvorenje iz crtaća "Začarani grad". Generalno je teško videti njegovo lice, ali te noći ga nije imao uopšte – rekla je ona i zahvalila se Bogu što je bilo tako je bi bilo "mučenje da zna da je on tamo negde i da ne može da dođe do njega". – Bolje mi je bilo što nisam znala.

 

Megan Foks nije mogla da sakrije zaljubljenost u verenika
Megan Foks nije mogla da sakrije zaljubljenost u verenikafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Kako je par istakao tada, iako su srodne duše, oni su zajedno u paklu.


Ovo je vrlo intenzivna veza. Naše duše su odabrale da se suoče sa stvarima o sebi koje nismo hteli da znamo, koje smo pokušali da odgurnemo... Sve to trebalo bi da ide lagano, ali isto tako – jedno s drugim idemo u pakao – rekla je Megan, a Mašin Gan dodao:


To je definitivno i zanos i agonija. Ne želim da ljudi misle da je kod nas sve savršeno. Nisam bez razloga rekao da je ovo što mi imamo najmračnija bajka...

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Znakovi da je vreme za raskid

 

makonda-tracker