skandal!

HOĆE DA JE PRIKAŽE KAO LOŠU MAJKU? Megan Foks ostavila NEMILOSRDAN komentar bivšem suprugu, fanovi nastavili raspravu

0

Iako je delovalo kao da će rastanak Brajana Ostina Grina i jedne od najlepših žena Holivuda proteći glatko, isplivali su prvi problemi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako javljaju strani mediji, glumica Megan Foks optužila je bivšeg supruga da iskorišćava njihovu decu protiv nje.


Glumac je, naime, objavio na Instagramu svoju fotografiju sa četvorogodišnjim sinom Džornijem u kostimima za Noć veštica, a dečakova mama Megan prokomentarisala ju je javno.


Zašto Džorni mora da bude na ovoj fotografiji? Nije teško iseći je. Ili odabrati fotografije na kojima nisu deca. I ja sam imala divnu Noć veštica s njima juče, ali na mojim profilima na društvenim mrežama ih nema. Znam da voliš svoju decu. Ali ne znam zašto ne možeš da prestaneš da ih iskorišćavaš za Instagram — napisala je Foksova.

 


Glumica je zamerila Grinu to što je navodno to pokušaj da se ona diskredituje.


Otrovan si sveprisutnim narativom da sam ja odsutna majka i da si ti višegodišnji, večiti i posvećeni tata godine. Ti si s njima pola vremena. Svaka ti čast, ti zaista neverovatni čoveče! Zašto ti treba odgovor interneta na nešto što treba da bude očigledno zbog toga koliko te tvoja deca vole? — pitala je Megan.


Brajan Ostin Grin nije bivšoj supruzi odgovorio na ovaj komentar, makar ne javno, a ubrzo je obrisao fotografiju i potom je objavio bez dela na kojem se vidi Džorni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

Njegovi obožavaoci ipak komentarišu samo komentar koji je Megan napisala na prošloj fotografiji, a deo njih je na njenoj strani i ističe da glumac ne može da deli fotografije dece bez odobrenja njihove majke, dok nije malo onih kažu da Grin kao ravnopravan roditelj ima pravo da radi šta želi.


Svetska javnost nedavno je bila iznenađena u maju ove godine, kada se pročulo da se jedan od najpopularnijih holivudskih parova rastaje.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Glumac Brajan Ostin Grin ubrzo je potvrdio da se, nakon decenije braka i troje dece, Megan Foks i on razvode, a uskoro su mediji preneli da je Megan u vezi s reperom Mašin Ganom Kelijem. Novi poznati par, koji se upoznao na snimanju filma Midnight in the Switchgrass, uskoro je pokazao strast koja je očita između njih u Mašin Ganovom spotu za pesmu Bloody Valentine, a zatim je za losanđeleske paparace postala svakodnevica da ih viđaju zagrljene na ulici. Štaviše, Megan i njen novi dečko toliko vremena provode zajedno da je njen bivši suprug navodno prokomentarisao da mu smeta koliko je opsednuta njim.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Brajana nervira to koliko je ona fokusirana na svoj odnos s Mašin Ganom Kelijem. Ne razume njenu potrebu da na društvenim mrežama objavljuje njihove fotografije sa simpatičnim opisima kako bi pokazala svoju ljubav. Još se nisu ni razveli — rekao je izvor blizak glumcu.


Megan i Brajan bili su u braku deset godina i imaju trojicu sinova: Bodija, Nou i Džornija.
 

 

 

makonda-tracker