iskreno

Ima troje dece i već 20 godina izgleda isto: Megan Foks ne krije kojoj popularnoj dijeti duguje savršenu figuru

0

Godine prolaze, a ona je uvek ista – ultrazgodna, u formi i zdrava. Kako Megan Foks polazi za rukom da baš nijednom nije kuburila s kilogramima?

Megan Foks
Megan Foksfoto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Američka glumica Megan Foks započela je karijeru pre više od dve decenije, a pažnju svetske publike na sebe je skrenula ulogom u filmu "Transformersi".


Od tada je igrala u više uspešnih ostvarenja, a od svojih prvih holivudskih dana je obavezno ime na listama najatraktivnijih žena Holivuda i planete. Pozirala je za naslovnice mnogih prestižnih časopisa, a zanimljivo je da otkako se proslavila Megan Foks izgleda, manje-više i uz tek povremene promene frizure, identično.


Savršen stas zadržala je i nakon rođenja sinova Noe, Bodija i Džornija, a tajna njene besprekorne figure i zdravlja je u keto ishrani.

 

Kako je ona objasnila jednom prilikom, trudi se da se drži dijete s niskim udelom ugljenih hidrata, koja joj omogućava da ostane u formi. Ona konzumira manje porcije visokokvalitetnih ugljenih hidrata i masti, dok većinu kalorija dobija od nemasnih proteina.

 

Megan Foks s verenikom Mašin Gan Kelijem na dodeli MTV nagrada
Megan Foks s verenikom Mašin Gan Kelijem na dodeli MTV nagradafoto: EPA-EFE/JASON SZENES
  • Kako se hrani Megan Foks?


Megan Foks izbegava prerađenu hranu, mlečne proizvode, rafinisani šećer i hidrogenizovana ulja, a njeni vodeći izvori ugljenih hidrata su voće i povrće.

Dobar deo njenog jelovnika zasnovan je na belancima, lososu, pilećim prstima i proteinskim šejkovima, pisao je Sportskeeda.


Izbegava sve što ima dodate šećere, konzervanse i veštačke supstance, a često konzumira maslinovo ulje, avokado, koštunjave plodove i semenke.


Izbacila sam sve što je loše za mene, poput hleba i nezdravih grickalica. Najlošija stvar koju unosim u svoj organizam je kafa – istakla je svojevremeno glumica. – Nema krekera, pereda, čipsa. Ništa nezdravo!

 

Prema njenim rečima, tokom dana ima pet manjih obroka, a obično jede sledeće:

 

  • za doručak – belanca, bademi, ovsena kaša
  • za ručak i večeru – grilovani ili dimljeni losos sa dosta salate


Megan ističe i da sebi ne dozvoljava "dane za varanje", pa umesto da jede ono što zaista želi, ona samo mašta o tome.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER


Kada bih imala dan za varanje, jela bih picu ili tortu – priznaje glumica.


Ipak, ona na umu nema samo svoj izgled, već je u jednom intervjuu istakla da se "zbog ugljenih hidrata osećala loše".


Doručak smara najvažnijim obrokom u toku dana i nikad ga ne preskače, a uz to je vrlo posvećena vežbanju, pre svega kardio programu treninga.

 

 

makonda-tracker