skandal

Ljubi lepšu od NAJLEPŠIH žena na svetu — ali NE UME s tim da se nosi: Pevač IZGUBIO KONTROLU na užasan način

0

Pevač poludeo od ljubomore i izazvao tuču

mašin gan keli izbačen iz takta jednom jedinom rečenicom
mašin gan keli izbačen iz takta jednom jedinom rečenicomfoto: EPA-EFE/DAVID MAXWELL

Američki pevač, reper i tekstopisac Kolson Bejker, poznatiji pod nadimkom Mašin Gan Keli, pre nekoliko dana našao se u središtu skandala i tuče na vašaru u okrugu Oranž u Kaliforniji.

 

Trač o tome da se Mašin Gan Keli, koji je tad bio u društvu svoje nove-stare devojke Megan Foks, obišao je svet brzinom svetlosti, ali sada su se pročuli detalji koji su tome prethodili.

 

 

U intervjuu za TMZ, oglasio se izvesni Nelson Zuniga, koji je ispričao da je tuča započeta nakon što je njegov mlađi brat Ejndžel imao neprilične komentare o Mašinovog verenici, prelepoj glumici Megan Foks.

 

Naime, dok su bili na vašaru, Megan i Mašin Gan Keli prošli su pored njih, a Ejndžel joj se obratio rečima "oh, tako si j****o lepa". Prethodno se napravila velika gužva dok su čekali u redu, jer su svi krenuli da vade telefone i snimaju, pa su odmah pretpostavili da je neko poznat u pitanju. Kada su videli ko je u pitanju, dečko nije mogao da sakrije divljenje koje je osetio kad je video prelepu Megan i komentar mu je "samo ispao".

 

mašin gan keli nije mogao da se suzdrži kad je čuo komentare upućene njegovoj verenici
mašin gan keli nije mogao da se suzdrži kad je čuo komentare upućene njegovoj verenicifoto: EPA-EFE/JASON SZENES

Pevač nije mogao da sakrije ljubomoru jer neko drugi gleda njegovu verenicu,

pa mu se odmah suprotstavio, uneo u lice i krenuo da ga udara. Kako tvrdi Nelson, njegov brat nije udario pevača. Telohranitelj slavnih zvezda se umešao tek kada je treći momak iz te družine krenuo da brani Ejndžela, udarivši Mašin Gan Kelija.

 

Navodno, on je promašio, ali kada se i taj momak uključio u tuču, Megan Foks je upletena i slučajno bačena u ogradu, gde se udarila.

 

 

Nelson tvrdi da njegov brat nije prešao granicu lepog ponašanja jer je Megan "prelepa i slavna",  te da su je "gledali u Transformersima i ostalim filmovima".

 

BONUS VIDEO

Koji poremećaj ima Megan Foks:

 

makonda-tracker