nikad nisu bili srećniji

Najlepša žena univerzuma je PALA NA OVO?! 5 bizarnih stvari koje su Megan Foks i njen novi dečko rekli o svojoj ljubavi

0

On kaže da je njihova veza najmračnija bajka, ona da je on njen svetionik, a to nije ni deo komplikovane priče o ljubavi koja intrigira Holivud i svet

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Megan Foks (35) upoznala je na snimanju filma Midnight in the Switchgrass repera Kolsona Bejkera, čije je umetničko ime Mašin Gan Keli i u njenom životu sve se promenilo.

Ostavila je supruga Brajana Ostina Grina, s kojim ima troje dece, nakon decenije braka, i stalno ističe da je konačno ispunjena i srećna.

Jedna od najlepših žena sveta i njen novi dečko od tada su nerazdvojni, a često privlače pažnju bizarnim potezima, fotografijama i izjavama, koje su kulminirale intervjuom koji je par dao za magazin GQ i koji prati provokativan editorijal fotografija.

  • On je marihuana i nestaje kao nindža

Megan Fox, Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

Par se upoznao na snimanju zajedničkog filma, ali je interesantno to što su se prvi put sreli nekoliko godina ranije, na žurki u Los Anđelesu. Kako su oboje rekli, nisu jedno drugom zapamtili lica. Niti ih uopšte videli.


Ne sećam se tvog lica... A definitivno bih zapamtila njegovo lice ― rekla je Megan. ― Samo se sećam ove ovog visokog, plavog, sablasnog obličja, pogledala sam ga i rekla: "Mirišeš na travu". On me je pogleda i rekao: "Ja jesam trava". Onda je, kunem se Bogom, nestao kao nindža u dimu.


Korisnici društvenih mreža smatraju ovu izjavu najzanimljivijim delom intervjua i već se širi meme s fotografijama parova iz poznatih serija i filmova u kojima jedan od aktera poručuje da je on marihuana.


Najlepša žena u univerzumu je pala na ovo ― začudio se jedan tviteraš.

  • Sudbina im nije dala da se vide do pravog trenutka

1 / 5 Foto: Profimedia


Megan i Mašin Gan Keli smatraju da je smešno to što nisu jedno drugom upamtili lice, a glumica ima i teoriju zbog čega je tako.


Mislim da nije trebalo da se sretnemo te noći, pa su nas naše duše, vodiči naših duša, odvajale jedno od drugog, jer ti bukvalno nisi imao lice, kao ono stvorenje iz crtaća "Začarani grad". Generalno je teško videti njegovo lice, ali te noći ga nije imao uopšte ― kaže glumica i zahvaljuje se Bogu što je bilo tako je bi bilo "mučenje da zna da je on tamo negde i da ne može da dođe do njega". ― Bolje mi je bilo što nisam znala.

  • Njihov prvi razgovor nije nalik običnom flertu

1 / 4 Foto: Profimedia


Iako je Megan bila u braku, od prve sekunde oboma im je bilo jasno da se nalaze ispred ljubavi svog života. Kada su započeli saradnju na snimanju filma, glumica je podsetila repera na njihov prvi razgovor, a on joj je potom poslao poruku "Ja sam trava", a Megan mu je pomogla da se pronađe.


Ona je bila u fazonu "Kako si", ja sam rekao: "Izgubljen sam", a ona je rekla: "Pa hajde da te pronađemo". To je bio prvi pravi razgovor koji smo vodili ― seća se Mašin Gan Keli.

  • Ni njihov prvi poljubac nije bio... pa, poljubac

Megan Fox, Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

Čak ni naš prvi poljubac... Nije htela da me poljubi. Samo smo prislonili usne i disali jedno u drugo, a onda je onda otišla ― priča reper.


Kako je Megan istakla, iako je bila svesna da je zaljubljena, pokušavala da je "zaštiti svoje srce".


Bila sam definitivno spremna za ljubav, ali nisam očekivala da ću tek tako da sretnem srodnu dušu ― ističe ona.

  • Pa ni veza im nije tipična

1 / 4 Foto: Profimedia


Kako par ističe, iako su srodne duše, oni su zajedno u paklu.


Ovo je vrlo intenzivna veza. Naše duše su odabrale da se suoče sa stvarima o sebi koje nismo hteli da znamo, koje smo pokušali da odgurnemo... Sve to trebalo bi da ide lagano, ali isto tako ― jedno s drugim idemo u pakao ― kaže Megan, a Mašin Gan dodaje:


To je definitivno i zanos i agonija. Ne želim da ljudi misle da je kod nas sve savršeno. Nisam bez razloga rekao da je ovo što mi imamo najmračnija bajka...

makonda-tracker