"farmerke su gore od golotinje!"

Ni na jednoj dodeli Oskara — NE MOŽE BEZ SKANDALA! Najšokantnije izdanje iz Dolbi teatra donelo je čuđenje i SALVE SMEHA

0

Kada je trebalo uručiti Oskara za najbolju kostimografiju, desila se neobična situacija, a akteri su bili Džon Sina i Džimi Kimel.

Džon Sina i Džimi Kimel imali su čitav performans na 96. dodeli Oskara
Džon Sina i Džimi Kimel imali su čitav performans na 96. dodeli Oskarafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Američki rvač, glumac i muzičar Džon Sina verovatno je doneo najveći skandal na binu Dolbi teatra tokom dodele Oskara još od šamara Vila Smita koji je udario Krisu Roku.

 

Ovog puta, ništa nije bilo propraćeno agresivnim momentima, već salvom smeha, a čitav performans Džona Sine imao je interesantan uvod koji je ispričao voditelj Džimi Kimel.

 

Naime, pre nego što je Džon Sina proglasio kategoriju za najbolju kostimografiju, Kimel je podsetio na istorijski momenat dodele Oskara 1974. godine, kada je trkač go pretrčao pozornicu.

 

Da li možete da zamislite golog muškarca da pretrčava pozornicu danas? Zar ne bi to bilo ludo? — pitao je Kimel.

 

 

Tada je izvirio goli Sina, koji je rekao da to ne želi da radi! — Ovo je svečan događaj, trebalo bi da se stidite što ste uopšte došli na ovakvu ideju. Muško telo nije za šalu!

 

Kimel je tada istakao da se Sina bori go.  — Čoveče, ne borim se go. Borim se u farmerkama! — rekao je Sina, a Kimel je duhovito poentirao: —Farmerke su gore od golotinje!

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

Tada se Sina, kao od majke rođen, prošetao do centra bine s kovertom u kojoj je stajalo pobedničko ime, a koja je prekrivala intimne delove njegovog tela.


— Kostimi su veoma važni. Možda su najvažnija stvar koja postoji — rekao je dok je uručivao nagradu.

 

U koverti je, inače, pisalo da Oskar za najbolji dizajn kostima ide Holi Vadington za film „Jadna stvorenja“.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

 

makonda-tracker