najdraže društvo

Ipak ništa od zvaničnog izlaska sa Điđi: Imate pravo jednom da pogađate s kim je Bredli Kuper došao na dodelu Oskara

0

Već nedeljama se spekulisalo da će se Bredli Kuper i Điđi Hadid zvanično pojaviti kao par na 96. dodeli Oskara, ali on je imao drugačije planove...

Bredli Kuper na 96. dodeli Oskara u Dolbi teatru
Bredli Kuper na 96. dodeli Oskara u Dolbi teatrufoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

U losanđeleskom Dolbi teatru juče je održana 96. dodela Oskara, na kojoj je najveći uspeh postigao "Openhajmer" Kristofera Nolana.


Bilo je ovo još jedno veče razočarenja za Bredlija Kupera, koji već godinama pokušava da se dočepa zlatne statuete.


Ove godine zaista je dao sve od sebe filmom "Maestro", koji je režirao i producirao, čiji scenario potpisuje kao koautor, a igrao je i glavnu mušku ulogu.

Bio je nominovan za najboljeg glumca, za najbolji scenario i najbolji film, a ipak je otišao kući praznih ruku i nije uspeo da sakrije pred kamerama kako se oseća.

Inače, ove večeri se očekivalo da će Bredli Kuper stići na dodelu nagrada u društvu svoje nove devojke Điđi Hadid, jedne od najuspešnijih manekenki današnjice, ali je glumac ipak rešio da ponovo prošeta crvenim tepihom vodeći za ruku svoju mamu.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Bredli i njegova majka Glorija bili su modno usklađeni, u crnim modnim kombinacijama, s tim što je glumac svoje Louis Vuitton odelo upotpunio belom košuljom. Oni su ponosno pozirali, osmehivali se jedno drugom, grlili se, držali za ruke i nije krili da se sjajno provode.

 

Bredli Kuper s majkom Glorijom Kampano na 96. dodeli Oskara u Dolbi teatru
Bredli Kuper s majkom Glorijom Kampano na 96. dodeli Oskara u Dolbi teatrufoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Kuper je, inače, prošli put na dodeli Oskara bio pre dve godine, kada je, takođe, kao pratilju poveo mamu, koja je često njegovo društvo u posebnim prilikama.


On je više puta pričao o svom bliskom odnosu s Glorijom, a tokom pandemije virusa korona 2020. ispričao je da karantin provodi sa ćerkom Leom de Senom, koju je dobio s ruskim supermodelom Irinom Šajk, i mamom.

 

Glorija Kampano, Bredli Kuper i Irina Šajk na dodeli Oskara 2019.
Glorija Kampano, Bredli Kuper i Irina Šajk na dodeli Oskara 2019.foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Ja sam sa ćerkom, majkom i psima i nismo izlazili iz kuće – rekao je Bredli za Interview Magazine nekoliko meseci nakon proglašenja svetske epidemije. – Moja majka uskoro puni 80 godina, nosi kesu za kolostomu, pa ne smem nikoga da pustim u kuću. I ni ja ne smem da je napustim jer ako se zarazi – gotovo je.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najveći skandal na dodeli Oskara do sad

 

makonda-tracker