konačno – osveta

"Žena mu je spavala sa drugom njihovog sina, a on..." Poznati glumac konačno rešio da se osveti za ŠAMAR

0

Nakon što ga je kolega udario pred celim svetom, poznati komičar konačno je progovorio i istakao da on nije taj na koga Vil Smit treba da bude besan

Vil Smit udario je šamar Krisu Roku na dodeli Oskara
Vil Smit udario je šamar Krisu Roku na dodeli Oskarafoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Komičar Kris Rok pre godinu dana bio je u centru pažnje sveste javnosti zbog incidenta na dodeli Oskara kada ga je kolega Vil Smit ošamario pred svima.


Naime, glumac i komičar Kris Rok, koji je najavljivao kategoriju za najbolji dugometražni dokumentarni film, rekao je za govornicom da je uzbuđen što će gledati Džejdu Pinket Smit kao Dži Aj Džejn. On se tako našalio na račun činjenice da je Džejda, supruga Vila Smita, izgubila kosu usled alopecije, aludirajući na čuvenu filmsku junakinju bez kose.


Vil Smit nije ostao miran nakon ovog neumesnog komentara, budući da se Džejda već godinama bori s ovim stanjem, pa se popeo na binu i iz sve snage udario šamar Krisu Roku!

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT


Ne stavljaj ime moje žene u svoja j****a usta! – vikao je Smit po povratku na svoje mesto.


Šokirani komičar prokomentarisao je samo:


O, vau, Vil Smit me je upravo udario.

 

Rok od tada nije želeo previše da se osvrće na ovaj događaj, ali je jednom prilikom prokomentarisao da ga udarac jeste boleo i da je potom nastavio dalje kao da se ništa nije desilo.


Sada je, u svojoj novoj stend-ap komediji u okviru emisije Saturday Night Live, konačno progovorio i odlučio je da uzvrati udarac na svoj način, a njegove reči neće prijati porodici Smit.

 

Komičar i glumac Kris Rok
Komičar i glumac Kris Rokfoto: EPA-EFE/PAUL BERGEN

Vil Smit praktikuje selektivni bes jer svi koji zaista znaju šta se dogodilo znaju da ja nemam veze s tom budalaštinom. Ništa nisam uradio – rekao je Kris Rok i istakao da glumac ima zbog čega da bude besan, ali ne na njega.


Njegova žena se j****a s prijateljem njihovog sina. Ne bih pričao o tome sada, ali iz nekog razloga oni su obavestili internet o tome. Nemam predstavu zbog čega bi dvoje tako talentovanih ljudi radili nešto toliko ponižavajuće. Zašto, j****e? – zapitao se Kris.


On je podsetio i na intervju iz 2020. koji je Džejda Pinket Smit imala sa svojim suprugom, kada je tema bila upravo njena preljuba.


Svi smo nekad bili prevareni, ali niko od nas nije intervjuisan od stane osobe koja nas je prevarila, pa još na televiziji! Nismo čuli pitanje kao što je: "Hej, ja sam oralno zadovoljila drugog muškarca, kako si se ti osećao povodom toga?" Zašto bi, j****e, neko radio to? – rekao je komičar.

 

Gravit u Berlinu, inspirisan udarcem koji je Vil Smit zadao Krisu Roku
Gravit u Berlinu, inspirisan udarcem koji je Vil Smit zadao Krisu Rokufoto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Kris Rok je istakao da veruje da je Džejda povredila Vila mnogo više nego što je njega povredio njegov šamar.


– Ceo svet ga je nazivao prokletnikom posle tog šamara. Pokušao sam da pozovem tog prokletnika i izjavim mu saučešće. Nije hteo da mi se javi – otkrio je komičar.


Rok se našalio i da mu i daljke zvoni u ušima, ali da se on ne žali.


Nećete me videti kod Opre kako kroz suze kažem: "Nisam mogao da verujem šta mi se desilo, ja volim "Ljude u crnom". To se nikad neće desiti – zaključio je glumac.

 

 

makonda-tracker