veličanstvene

10 haljina po kojima ćemo pamtiti dodelu Oskara 2024. godine: Bilo je dosadno na crvenom tepihu, a onda su stigle ONE

0

Sinoćnu dodelu Oskara obeležile su manje-više proverene i pouzdane modne kombinacije, ali su se ove glumice postarale da veče ipak bude nezabavno

Najlepše haljine na dodeli Oskara 2024. godine
Najlepše haljine na dodeli Oskara 2024. godinefoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

U Los Anđelesu je sinoć održana 96. po redu svečana dodela Oskara, koju uručuje Američka akademija filmskih umetnosti i nauka.

 

Najveći uspeh postigao film "Openhajmer" Kristofera Nolana, koji je osvojio Oskara od 13, za koliko je bio nominovan, između ostalih za najbolji film, režiju i glavnu i sporednu mušku ulogu.

 

Naravno, kada je u pitanju dodela Oskara, tema je uvek i crveni tepih, koji je i ove godine bio nezaboravan. Isprva je delovalo kao da dame nisu htele preterano da rizikuju i da su "igrale na sigurno", ali one koje i inače važe za najbolje odevene ponovo su pokazale zbog čega uživaju u ovom statusu – uvek su korak ispred.

 

Među njima je bila Ema Stoun, koja je osvojila Oskara u zanosnoj Louis Vuitton toaleti, kao i Zendeja, Keri Maligan, Margo Robi...

 

U galeriji pogledajte koje toalete su obeležile dodelu Oskara 2024. godine.

1 / 10 Foto: Lumeimages / SplashNews.com / Splash / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Gala modna revija u Frankfurtu

 

makonda-tracker