tako se to radi!

Sirena-kroj & trudnički stomačić u prvom planu: Nina Seničar na žurki posle dodele Oskara je LEKCIJA za holivudski krem

0

Poznata Srpkinja bila je sa svojim suprugom Džejem Elisom gošća afterpartija koji posle dodele Oskara tradicionalno organizuje magazin Vanity Fair, i to u izdanju vrednom pamćenja

Nina Seničar redovna je gošća na prestižnim događajima u Holivudu
Nina Seničar redovna je gošća na prestižnim događajima u Holivudufoto: ninasenicar/instagram

U Los Anđelesu juče je održana 96. dodela Oskara, na kojoj je najveći uspeh postigao "Openhajmer" Kristofera Nolana.


Kao i obično, crveni tepih bio je jednako zanimljiv deo večeri, a na njemu smo videli veliki broj božanstvenih kreacija.

 

Margo Robi, Zendeja, Emili Blant i druge zvezde prošetale su u veoma elegantnim toaletama, a na nas je najjači utisak ostavila engleska filmska zvezda Keri Maligan u Balenciaga haljini iz 1951. godine.

Među onima koji su bili gosti afterpartija koji posle dodele Oskara tradicionalno organizuje magazin Vanity Fair i Srbija je imala svoju predstavnicu, pa smo na crvenom tepihu videli i glumicu, voditeljku i manekenku Ninu Seničar.

1 / 5 Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Lepa Novosađanka stigla je na ceremoniju u društvu svog supruga Džeja Elisa, poznatog holivudskog glumca s kojim trenutno čeka drugo dete, a još jednom je pokazala da je ona žena koja ne greši u ovakvim prilikama.

 

Nina Seničar na afterpartiju magazina Vanity Fair posle 96. dodele Oskara
Nina Seničar na afterpartiju magazina Vanity Fair posle 96. dodele Oskarafoto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Nina je dodeli Oskara prisustvovala u crnoj plišanoj toaleti modne kuće MACH & MACH, kreaciji koja je pripijena u gornjem delu, dok se od kolena širi u raskošan sirena-kroj. Ona je ravno sečena iznad grudi, ukrašena vertikalnim prorezom sa satenskim tračicama i naglašava Ninin trudnički stomačić, a prelepa Srpkinja upotpunila je svoj stil zatvorenim sandalama brenda Gianvito Rossi i neobičnom tašnicom londonskog brenda L’alingi.

 

Nina Seničar i Džej Elis na afterpartiju magazina Vanity Fair posle 96. dodele Oskara
Nina Seničar i Džej Elis na afterpartiju magazina Vanity Fair posle 96. dodele Oskarafoto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U pitanju je model okruglog oblika, svetlucav i ukrašen kristalima, a polovinu kruga prekriva crna tkanina, pa je reč o modelu koji definitivno privlači pažnju i izdvojio se na dodeli Oskara.


Naša Nina uz to je ponela skupoceni nakit juvelirske kuće David Yurman – kratku ogrlicu, narukvicu, luksuzni prsten i efektne alke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


Glumica je pozirala ponosno držeći ruke na stomačiću i, moramo da primetimo, iako je prisustvovala velikom broju ovakvih događaja, nikad nije izgledala lepše!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trikovi za šminkanje u stilu holivudskih diva

 

makonda-tracker