njen put

Imala je 40 godina, novac, slavu, ljubav, ali ŽUDELA za jednim: Najveća želja slavne glumice bila joj je i NAJVEĆI STRAH

0

Jedina želja Salme Hajek posle 40. godine bila je da postane mama, ali nije znala šta je čeka.

Salma Hajek godinama je u srećnom braku sa Fransoom Anrijem Pinoom
Salma Hajek godinama je u srećnom braku sa Fransoom Anrijem Pinoomfoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Čuvena glumica Salma Hajek ima neverovatnu životnu priču, a osim uspeha, novca i slave koju je stekla, njena priča je posebno inspirativna kada je u pitanju majčinstvo.

 

Naime, 57-godišnja glumica danas je velika motivacija mnogim ženama koje žele da se ostvare kao majke i posle četrdesete, tim pre što je ona sama mislila da će imati problema da zatrudni, što se, na sreću, ispostavilo kao bespotrebna briga.

 

Salma Hajek je imala nagrade i priznanja, ali priželjkivala je potajno da se ostvari i u ulozi mame. 2006. godine upoznala je biznismena Fransou-Anrija Pinoa, s kojim je rešila da okuća sreću, a već 2007. godine, kada je imala 41 godinu, postala je mama devojčice koju su nazvali Valentina Paloma.

Salma je ranije govorila o tome kako strahuje zbog toga što ni do četrdesete godine nije trudna i bila je zabrinuta da li će imati problema sa začećem kada za to dođe njeno vreme.

 

Ipak, sve je prošlo u najboljem redu, pa je, kada je rodila bebu, odlučila da joj se potpuno posveti i ostavi karijeru u drugom planu.

 

Salma nije krila da se plaši hoće li moći da zatrudni
Salma nije krila da se plaši hoće li moći da zatrudnifoto: Profimedia

Pronašla sam partnera i imala stabilnu karijeru, a želela sam ćerku toliko da mi ništa drugo nije bilo važno, ni karijera, ništa. Mislim da mi je to mnogo pomoglo. Imala sam osećaj da sam u životu uradila mnogo stvari, pa sam bila u drugačijoj životnoj fazi, već sam uradila nešto čime sam se prilično ponosila – ispričala je za Vogue pre nekoliko godina.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Kada je devojčica imala 3 godine, Salma se vratila karijeri, a imala je nameru da ćerki pokaže da se "svet ne vrti oko nje", iako joj je najvažnija na svetu, te da joj pokaže kako se čuva identitet.

Inače, Valentina je veoma posebna mlada dama, pa je, uprkos svem novcu koji njeni roditelji imaju, veoma skromna. Iako je viđamo na revijama i u skupocenim haljinama, Valentina se trudi da "ne digne nos" već stoji nogama čvrsto na zemlji i pokušava da bude uključena u lokalnu zajednicu.

 

Valentina Pino, Valentina Paloma Pino, Salma Hajek
foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Često volontira u narocnoj kuhinji od malih nogu, a svojevremeno je istakla da joj smetaju predrasude koje ljudi imaju o onima koji su ostali bez krova nad glavom.

 

Shvatila sam da svaka osoba koja je beskućnik ima drugačiju priču – kaže Valentina Pino. – Svi pretpostavljaju da su oni beskućnici zbog droge ili zato što neće da rade. Štaviše, kad je neko na ulici, često izaziva istu reakciju – žao vam je, ali ne želite da se približite. Mislim da je važno da se približimo i saslušamo, a ne da ih ignorišemo i verujemo da to nije vaš ili naš problem.

 

Osim Valentine, Salma je maćeha deci njenog supruga iz ranijeg braka, kao i sinu iz veze s Lindom Evanđelistom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

Salma Hajek proslavlja rođendan

 

makonda-tracker