emituju moć

Kad Salma Hajek izađe u provod sa ćerkom – imamo MODNU VEST DANA: Stilski usklađene majka i naslednica u boji BOGATSTVA

0

Iako su glumica i njena mezimica ponele istu boju, tu se sva sličnost njihovih modnih izdanja završava, a oba su spektakularna

salma Hajek i njena ćerka valentina pojavile su se u ljubičastim haljinama
salma Hajek i njena ćerka valentina pojavile su se u ljubičastim haljinamafoto: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Meksičko-američka glumica Salma Hajek bila je među zvanicama afterpartija koji su Viktorija i Dejvid Bekam organizovali kako bi proslavili premijeru dokumentarnog serijala "Bekam", koji su snimili za Netfliks.


Filmska zvezda stigla je na žurku u društvu ćerke Valentine Palome Pino, a slavna mama i ćerka razmišljale su na sličan način dok su se doterivale za ovu proslavu.


Obe su, naime, odabrale ljubičaste haljine, ali tu se sva sličnost između njih završava!

 

Salma se opredelila za asimetričan model, zatvorenu toaletu dugih rukava koja je ukrašena okruglim prorezom ispod jednog ramena. Haljina je nabrana s jedne strane u predelu struka i sjajan je način da se vizuelno izduži figura, a glumica ju je kombinovala sa crnim papučama s visokim štiklama i crnom pismo-tašnom.

 

Salma Hajek na afterpartiju VIktorije i Dejvida Bekama
Salma Hajek na afterpartiju VIktorije i Dejvida Bekamafoto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njena ćerka ponela je nešto tamniji komad, i to mini-haljinu savršenu za večernji provod! Valentinin izbor bio je jednostavan model, ravnih linija i sveden, koji je upotpunila crnim strukiranim sakoom.

 

Salma Hajek sa ćerkom Valentinom Palomom Pino na afterpartiju VIktorije i Dejvida Bekama
Salma Hajek sa ćerkom Valentinom Palomom Pino na afterpartiju VIktorije i Dejvida Bekamafoto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U drevnim vremenima, ljubičasta boja bila je simbol kraljevstva i autoriteta jer u antici ona bila vrlo cenjena roba koju je bilo teško nabaviti budući da se teško nalazi u prirodi. Samim tim bila je i skupa, pa su je nosili samo kraljevi ili izuzetno bogati ljudi, zbog čega je postala simbol moći.

 


Zato je ljubičasta boja uvek dobar izbor za svečanije prilike, a u jesenjim mesecima se vraća među vodeće trendove!

 

BONUS VIDEO

Magični napitak Salme Hajek

 

makonda-tracker