može i ovako

Ona je jedno od NAJBOGATIJE DECE U ISTORIJI, a zapravo je – skromna: Neobičan život ćerke čuvene glumice i milijardera

0

Glumice, pevačice i manekenke neretko su na svečanostima u Holivudu u senci tinejdžerke koja na svoje ime ima mnogo, mnogo miliona dolara, a slobodno vreme provodi pomažući siromašnima

Salma Hajek sa ćerkom Valentinom Palomom Pino
Salma Hajek sa ćerkom Valentinom Palomom Pinofoto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada se holivudska glumica Salma Hajek pojavi na crvenom tepihu, malo ko od njenih koleginica može da se nada pažnji foto-reportera, a posebno je to slučaj ako joj u pratnji bude ćerka Valentina.


Iako ima tek 16 godina i ne bavi se javnim poslom, pojavljivanje Valentine Palome Pino na premijerama majčinih filmova, dodelama nagrada i promocijama uvek je senzacija i vest u medijima.


Ipak, možda nećemo još dugo da joj se divimo kao ćerki Salme Hajek jer se i sama Valentina nada karijeri u Holivudu, a volela bi da, kako je njena majka rekla za meksički Vogue, postane "glumica ili režiserka". U svakom slučaju joj za to motivacija neće biti novac, pošto je Valentina jedna od najbogatijih maloletnih osoba na planeti Zemlji.

 


Salma Hajek dobila je Valentinu s francuskim biznismenom Fransoom Anrijem Pinoom u septembru 2007. godine. Lepotica latinoameričkog porekla objasnila je više puta da je rođenje ćerke najvažnija stvar koja joj se dogodila i nešto čemu se nadala dugo. Donela ju je na svet kada je imala 41 godinu, a Salma kaže da je to "veoma kasno".

Pronašla sam partnera i imala stabilnu karijeru, a želela sam ćerku toliko da mi ništa drugo nije bilo važno, ni karijera, ništa. Mislim da mi je to mnogo pomoglo. Imala sam osećaj da sam u životu uradila mnogo stvari, pa sam bila u drugačijoj životnoj fazi, već sam uradila nešto čime sam se prilično ponosila – ispričala je za Vogue pre nekoliko godina.

 

Salma Hajek sa ćerkom Valentinom Palomom Pino
Salma Hajek sa ćerkom Valentinom Palomom Pinofoto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako je Valentinin otac izvrši direktor i predsednik kompanije Kering, u čijem su vlasništvu modne kuće Gucci, Balenciaga, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent, Creed i Alexander McQueen, ona je odrasla okružena samo najkvalitetnijom i najskupljom odećom, nakitom, automobilima... svim najboljim što možemo da zamislimo.

 

Ona važi za vrlo uticajnu tinejdžerku i sve što obuče, obuje, popije, svako mesto na koje izađe ili destinacija na koju otputuje postaje instant-trend.

Prvi put je za naslovnu stranu magazina Vogue pozirala sa 14 godina, a na samom je vrhu lista najbogatije dece na svetu, pa se često navodi da veći imetak od nje imaju samo deca princa Vilijama i Kejt Midlton i Blu Ajvi, ćerka Bijonse i Džej Zija. Portal WION pisao je prošle godine da se procenjuje da Valentina ima sopstveno bogatstvo u visini 12 miliona dolara, teško je i zamisliti koliko će tek imati u budućnosti kao ćerka Fransoe Anrija Pinoa.

 

Valentina Pino trudi se da se ne eksponira mnogo iako prati majku Salmu Hajek na prestižne događaje
Valentina Pino trudi se da se ne eksponira mnogo iako prati majku Salmu Hajek na prestižne događajefoto: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, iako je viđamo na revijama i u skupocenim haljinama, Valentina se trudi da "ne digne nos" već stoji nogama čvrsto na zemlji i pokušava da bude uključena u lokalnu zajednicu. Često volontira u narocnoj kuhinji od malih nogu, a svojevremeno je istakla da joj smetaju predrasude koje ljudi imaju o onima koji su ostali bez krova nad glavom.


Shvatila sam da svaka osoba koja je beskućnik ima drugačiju priču – kaže Valentina Pino. – Svi pretpostavljaju da su oni beskućnici zbog droge ili zato što neće da rade. Štaviše, kad je neko na ulici, često izaziva istu reakciju – žao vam je, ali ne želite da se približite. Mislim da je važno da se približimo i saslušamo, a ne da ih ignorišemo i verujemo da to nije vaš ili naš problem.

 

Valentinas Paloma Pino kao dete s roditeljima na filmskoj premijeri
Valentinas Paloma Pino kao dete s roditeljima na filmskoj premijerifoto: EPA/ETIENNE LAURENT

Kako ističe Salma, ona Valentini i njenom polubratu Augustinu, kog je Pino dobio s manekenkom Lindom Evanđelistom, kupuje ne preterano luksuzne poklone, kako bi im usadila skromnost.


Moji klinci su skromni – kaže Salma i ističe da ne zna kako je to moguće, ali misli da je sjajno.

1 / 6 Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Za Božić, volim da otvore milione poklona, ali neki od njih su veoma mali, neki su veoma smešni i maštoviti, a onda dobiju jedan ili dva zaista lepa – objašnjava ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako Salma Hajek slavi rođendan

 

makonda-tracker