ko bi rekao?

Otac njenog sina ju je ODBACIVAO, a njegova žena joj učinila NEZAMISLIVO: Slavna lepotica otvoreno o odnosu s glumicom

0

Dok je oca svog sina morala da izvede pred sud i vodi s njim dugu i iscrpljujuću bitku, sa njegovom suprugom je izgradila potpuno drugačiji odnos

Linda Evanđelista obeležila je devedesete svojom lepotom
Linda Evanđelista obeležila je devedesete svojom lepotomfoto: Ralph / Pacific coast news / Profimedia

Kanadski supermodel Linda Evanđelista (58) jedna je od zvezda septembarskog izdanja magazina Vogue.

 

Ona krasi naslovnicu britanskog i američkog broja s koleginicama Kristi Tarlington, Naomi Kembel i Sindi Kraford, s kojima je tokom devedesetih oduševljavala planetu na pisti i u brojnim reklamnim kampanjama.


Najveće zvezde modelinga devedesetih su pozirale zajedno i sve podsetile na svoju vanvremensku lepotu i talenat, a dale su i ekskluzivni intervju o svojim životima.

Linda Evanđelista obično ne priča mnogo o svojoj privatnosti, ali je sada napavila izuzetak i osvrnula se na svoj odnos s glumicom Salmom Hajek, suprugom njenog bivšeg dečka.

 

Slavna manekenka imala je nekoliko velikih ljubavi, a nakon razvoda od predsednika modne agencije Elite Žerala Marija i ljubavi s francuskim golmanom Fabijenom Bartezom, sve je iznenadila pojavivši se trudna.

 

  • Iznenadna trudnoća i borba za alimentaciju


U oktobru 2006. godine Linda Evanđelista donela je na svet sina Augustina Džejmsa, ali je odbila da kaže ime njegovog oca. Međutim, 2011. podnela je sudu dokument u kom je kao otac njenog sina naveden Fransoa Anri Pino, poznati francuski milijarder koji se kasnije oženio glumicom Salmom Hajek i s njom dobio ćerku Valentinu.

 

Fransoa-Anri Pino i Salma Hajek
Fransoa-Anri Pino i Salma Hajekfoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Linda je od Pinoa zahevala mesečnu kanadu za izdržavanje deteta u visini od čak 46.600 dolara, a pisalo se da će to biti najveća alimentacija u istoriji porodičnog prava. Mediji su detaljno pratili njihovo suđenje, na kom su svedočili i Pino i Linda, a tada je otkriveno da su oni bili u četvoromesečnoj vezi krajem 2005. i početkom 2006. godine. Ipak, nakon nekoliko burnih ročišta, bivši par se vansudski dogovorio o naknadi.


Njen odnos s Pinoom definitivno nije bio idiličan, ali je Linda sada za Vogue ispričala da je s njegovom suprugom Salmom Hajek bliska prijateljica.

 

Ona praznike obično provodi sa svojim bivšim i njegovom porodicom, ali jednom prilikom se nije osećala dobro i bila je sprečena da doputuje kod njih za Dan zahvalnosti.

 


Bila sam bolesna za Dan zahvalnosti, pa je Salma sa ćerkom došla avionom kod mene i napravila nam prazničnu večeru. Jela mi se njena piletina na meksički način, s krompirima. Provela je ceo dan u kuhinji i sama spremila sve. Bez pomoći – prisetila se Linda.


– Deca su joj pomogla pri kraju. Napravila je gozbu – divan, prelep obrok. Rekla sam joj da neću slaviti Dan zahvalnosti jer se ne osećam dobro. Odgovorila mi je: "O, da, hoćeš. Dolazim". I, puf, bila je tu – ispričala je manekenka.

 

 

BONUS VIDEO

Alimentacija je obaveza koja mora da se poštuje

 

makonda-tracker