ipak zajedno!

Probala je da sakrije, ali... Kajli Džener se ODALA da je u ljubavnoj vezi s jednim od najpoznatijih glumaca Holivuda

0

Kajli Džener nije komentarisala glasine da je u vezi s popularnim glumcem, ali zajedno su došli na Bijonsin koncert

kajli džener po prvi put s novim dečkom u javnosti
kajli džener po prvi put s novim dečkom u javnostifoto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kajli Džener je već neko vreme na meti medija, zbog šuškanja da je dugogodišnjeg partnera Travisa Skota, s kojim ima dvoje dece, ćerku i sina, zamenila glumcem i zvezdom "Dine", Timotijem Šalameom.

 

Kajli (25) i Timoti (27) odlučili su da ne kriju više svoju ljubavnu vezu, a fotografisani su po prvi put zajedno na Bijonsinom spektakularnom nastupu u Los Anđelesu.

 

Na ovom koncertu gosti su bile brojne zvezde s A-liste svetskog džet-seta, među njima Adel, Džastin Biber i Hejli, Zendeja i Tom Holand, kao i Kim Kardašijan, ali i Megan Markl i princ Hari, a Kajli i Timoti su viđeni dok ćaskaju i flertuju.

 

Ranije ovog meseca je potvrđeno da su Kajli i Timoti u vezi, uprkos nekim navodima da je Dženerova raskinula, a zabavljaju se još od aprila. Podsetimo, mladog glumca su povezivali sa Lili Rouz Dep, Eizom Gonzales i Lurdes Leon, Madoninom ćerkom.

 

Komentari o njihovoj vezi su mahom negatuvni – od toga da je Kajli potreban muževniji muškarac, do toga da se glumcu koji je pre nekoliko godina nominovan za Oskara sprema propast karijere zbog navodne "kletve Kardašijan-Džener".

 

 

Prvi put se za njihovu vezu saznalo putem pozntaog profila na Instagramu DeuxMoi, koji se bavi prenošenjem tračeva o poznatima.

 

Bonus video

Kajli Džener se uplašila sebe s licem starice

 

makonda-tracker