odbrusila joj je?

Navodno se zna i šta im je skrivila: Pevačice uhvaćene kako ogovaraju Kajli Džener na dodeli Zlatnih globusa?!

0

Selena Gomez je, tvrde fanovi koji su detaljno analizirali snimak, ljubazno zamolila nešto glumca Timotija Šalamea, a njegova devojka Kajli Džener odbrusila joj je tako da je odmah počelo uzbuđeno ogovaranje

Selena Gomez i Tejlor Svift uhvaćene kako ogovaraju
Selena Gomez i Tejlor Svift uhvaćene kako ogovarajufoto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Pevačice Selena Gomez i Tejlor Svift su vrlo bliske prijateljice, pa su gotovo čitavo veče na 81. dodeli Zlatnih globusa provele zajedno, ćaskajući i fotografišući se.


Ovo je bilo važno veče za Tejlor Svift, čiji je dokumentarac o najnovijoj turneji "Taylor Swift: The Eras Tour" bio nominovan kao film koji je doneo najveću zaradu u 2023, ali je izgubio od "Barbie".


Paparaci su imali pune ruke posla oko poznatih drugarica, koje spadaju u najpopularnije devojke planete, pa su tako uslikali kako Selena teši Tejlor jer nije dobila nagradu, ali i još nešto – kako ogovaraju!

Društvenim mrežama je, naime, počeo da kruži snimak na kome se vidi kako Selena pritrčava Tejlorinom stolu i prepričava im nešto što je videla.

Zašto su Sleena Gomez i Tejlor Svift ogovarale Kajli Džener?

 

Dok Selena priča uzbuđeno, Tejlor i Keli Speri, supruga glumca Majla Telera, slušaju je u neverici, otvorenih usta, a Keli u jednom trenutku pred kraj pita: "S Timotijem?", zbog čega su svi sigurni da su ogovarali Kajli Džener i Timotija Šalamea.

 

Timoti Šalame i Kajli Džener u razgovoru sa Džulijom Garner na 81. dodeli Zlatnih globusa
Timoti Šalame i Kajli Džener u razgovoru sa Džulijom Garner na 81. dodeli Zlatnih globusafoto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Selena je na to potvrdno klimala glavom, a na društvenim mrežama se uveliko spekuliše šta li im je tačno bilo toliko zanimljivo. Sudeći po komentarima obožavalaca pomenutih zvezda, Selena je pitala glumca da se fotografiše s njim, na šta joj je rijaliti zvezda i njegova devojka odbrusila da ne može.

 

Selena Gomez i Timoti Šalame se, inače, poznaju godinama, a zajedno su snimali film Vudija Alena "Kišni dan u Njujorku" (2019) i u njemu imali ljubavne scene.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trik Selene Gomez za nanošenje maskare na donje trepavice

 

makonda-tracker