kao hipnotisani

Gutaju jedno drugo pogledom: Svi se pitaju šta će zajedno, a oni – NAJZALJUBLJENIJI PAR koji ste skoro videli

0

Otkako se pročulo da se viđaju, često se mogu pročitati komentari da među poznatim ličnostima nema dve osobe koje su više nespojive od njih. Pa ipak...

Timoti Šalame i Kajli Džener u razgovoru sa Džulijom Garner na 81. dodeli Zlatnih globusa
Timoti Šalame i Kajli Džener u razgovoru sa Džulijom Garner na 81. dodeli Zlatnih globusafoto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

U Los Anđelesu je sinoć održana 81. dodela nagrade Zlatni globus, na kojoj smo videli veliki broj glumaca i najuspešnijih zvezda filma na planeti.


Među dobitnicima možda nije bio američki glumac Timoti Šalame, ali je on i te kako privukao pažnju, a razlog je činjenica da je došao sa svojom devojkom Kajli Džener.

 

Par se nije mnogo eksponirao, pa smo ih od početka veze videli zajedno tek na Bijonsinom koncertu i teniskom meču koji je Novak Đoković igrao na Njujork openu prošle godine, a Kajli ni sada nije prošetala crvenim tepihom sa svojim dečkom.

Međutim, u samoj sali oni su sedeli za istim stolom i, ako iko više ima pitanja šta oni traže zajedno, pokazali da su među najzaljubljenijim parovima u svetu slavnih.


Oni su sve vreme ćaskali, ljubili se, razmenjivali očarane poglede i delovali kao da jedva da primećuju stotine ljudi oko sebe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alex (@_mr.statistics_)


Podsetimo, o vezi Timotija Šalamea i Kajli Džener počelo je da se spekuliše u aprilu prošle godine, a fanovi glumca odmah su se usprotivili mogućnosti da je jedan od najboljih mladih umetnika u vezi s rijaliti zvezdom.


Štaviše, posle nekoliko meseci nagađanja jesu li zaista oni zajedno ili samo Kajlina "mamadžerka" Kris Džener želi tako da mislimo, mnogo prašine podigao je članak u britanskom izdanju magazina Vogue u kome je autorka na omalovažavajući način opisivala kako bi mogla da izgleda veza u koju ona ne veruje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alex (@_mr.statistics_)


Da li joj on pridržava četkice dok konturiše lice? Da li mu ona pomaže da se snađe u scenariju Vesa Andersona? Da li on drži časove francuskog Stormi? I kako su uopšte završili zajedno? – stoji u ovom članku.


Kajli Džener je majka dvoje dece – devojčice Stormi i dečaka Era, a navodno Šalamea poznaje od januara, kada su se sreli na Nedelji visoke mode u Parizu. Oni nisu pričali o svojoj vezi i sve vreme se trude da se ne eksponiraju previše, što svakako nije u stilu klana Kardašijan-Džener, a jedno je sigurno: izgledaju presrećno!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako je Kris Džener čestitala rođendan ćerki

 

makonda-tracker