preoštro

"Moj mozak ne može da obradi da njih dve pričaju": Snimak Kajli Džener s dodele Zlatnih globusa na meti podmeha

0

Baš kad deluje kao da su se obožavateljke Timotija Šalamea pomirile s tim da je Kajli Džener njegova devojka, uslede novi negativni komentari

Kajli Džener i Timoti Šalame na 81. dodeli Zlatnih globusa
Kajli Džener i Timoti Šalame na 81. dodeli Zlatnih globusafoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Kada se tek pročulo da su glumac Timoti Šalame i rijaliti zvezda i kozmetički mogul Kajli Džener u vezi, mnogo pre nego što smo ih videli zajedno, pojavili su se negativni komentari.


Obožavateljke glumca su komentarisale da "sestre Kardašijan-Džener skupljaju momke kao Pokemone", a mnogi su se pitali o čemu oni uopšte mogu da razgovaraju.


Britanski Vogue otišao je tako daleko da je objavio podrugljiv tekst o tome kako njihova veza može da bude samo marketinški trik.


Da li joj on pridržava četkice dok konturiše lice? Da li mu ona pomaže da se snađe u scenariju Vesa Andersona? Da li on drži časove francuskog Stormi? I kako su uopšte završili zajedno? – piše autorka u članku u kome se na prilično omalovažajući način govori o Kajli Džener.

Ipak, ne samo što smo videli da su oni zaista zajedno nego je par u vezi već oko devet meseci, u svakoj prilici izgledaju veoma zaljubljeno, a Šalame je pozvao svoju devojku da mu bude pratilja na dodeli Zlatnih globusa.

 

Timoti Šalame i Kajli Džener na dodeli Zlatnih globusa
Timoti Šalame i Kajli Džener na dodeli Zlatnih globusafoto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Upravo se tamo dogodila scena o kojoj se već dva dana piše na društvenoj mreži X – Šalame je predstavio Kajli svojoj prijateljici i feminističkoj ikoni Greti Gervig. Snimak ovog susreta našao se na internetu, a na njemu vidimo režiserku kako ćaska s parom, a spekuliše se da je rediteljka filma "Barbi" rekla Kajli da nikada nije videla Timotija srećnijeg nego otkad je s njom.

Sve to nije vredelo fanovima glumca, koji komentarišu da je Kajlin govor tela pokazivao da joj je neprijatno i da ne pripada ovakvom događaju.


"Nema kontakta očima, Kajli je nepristojna", "Zašto ne sme da je pogleda u oči?", "Ovo je tako neprijatno jer je okružena ostvarenim ljudima", "Kajli deluje anksiozno s njima"... pišu Šalameove obožavateljke, a mnogi ponovo potežu pitanje Kajline inteligencije. "

 

Hari Nef, Greta Gervig i Kajli Džener na 81. dodeli Zlatnih globusa
Hari Nef, Greta Gervig i Kajli Džener na 81. dodeli Zlatnih globusafoto: Christopher Polk / AFP / Profim

"Siguran sam da ju je pomešala s Gretom Tunberg", "Moj mozak ne može da obradi da ove dve žene pričaju, "Jedna piše fantastično, druga ne ume da čita", neki su od nemilosrdnih komentara.


U svakom slučaju, preoštro prema Kajli, zar ne?

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kajli Džener se uplašila same sebe sa licem starice

 

makonda-tracker