nisu marili ko gleda

5 meseci NIKO nije verovao da su zajedno: Glumac i rijaliti zvezda uhvaćeni u STRASTVENOM TRENUTKU, – i fanovi su BESNI

0

Nakon što su od aprila skrivali da su zajedno, par je izašao u javnost i nije obraćao pažnju ni na hiljade ljudi oko njih ni na kamere...

Timoti Šalame i Kajli Džener na koncertu Bijonse
Timoti Šalame i Kajli Džener na koncertu Bijonsefoto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kozmetički mogul i rijaliti zvezda Kajli Džener, najmlađa članica klana Kardašijan-Džener, već neko vreme je rastavljena od repera Travisa Skota, s kojim ima dvoje dece, a mediji je povezuju s jednom od najvećih zvezda Holivuda.


Od aprila se još spekuliše da je Kajli u vezi s glumcem Timotijem Šalameom, koji je obeležio svojim talentom neke od najzapaženijih filmskih hitova proteklih godina.


Šuškalo se da oni viđaju, rijaliti zvezda je fotografisana ispred Šalameovog doma, jednom su iz daljine fotografisani u društvu njegove sestre, pa ipak... malo ko je bio uveren da su zajedno.

 

Sada je par, međutim, pokazao da njihova veza nije samo marketinški trik nastao u kuhinji Kajline "mamadžerke" Kris Džener, budući da se pojavio snimak na kom se Timoti i Kajli ljube na koncertu Bijonse.


R'n'B diva održala je na dupke punom stadionu SoFi nastup za pamećenje, koji je okupio mnogo svetskih zvezda, a u prvim redovima su rijaliti zvezda i glumac stajali zagrljeni i više puta razmenjivali nežnosti i strastveno se ljubili ne mareći ko ih posmatra.

Dok je Timoti Šalame, koji je često na listama najbolje odevenih muškaraca planete, odabrao sporsko izdanje, Kajli je izgledala vrlo elegantno u crno-sivoj mini-haljini brenda Margiela, a odabrala je i efektnu punđu.

 

Reakcija Šalameovih obožavateljki nisu sjajne.

 

"Hoće li sestre Kardašijan-Džener ostaviti išta nama?", "Od svih lepih i pametnih žena koje je mogao da bira, on bude s njom?", "Možda je umetnik, ali ovaj dečko nije ništa bolji od ostalih muškaraca", "Mislila sam da Timi ima bolji ukus"... neki su od komentara.


Podsetimo, mediji su u aprilu prvi put objavili da Kajli i Timoti "provode vreme zajedno i upoznaju se", a mnogi su bili sigurni da je u pitanju samo medijska predstava. Štaviše, pre nekoliko dana je mnogo prašine podigao članak u britanskom izdanju magazina Vogue u kome je autorka na pomalo omalovažavajući način opisivala kako bi mogla da izgleda veza u koju ona ne veruje.

 

Kajli Džener na ovogodišnjoj Met gali
Kajli Džener na ovogodišnjoj Met galifoto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da li joj on pridržava četkice dok konturiše lice? Da li mu ona pomaže da se snađe u scenariju Vesa Andersona? Da li on drži časove francuskog Stormi? I kako su uopšte završili zajedno? – stoji u ovom članku.


Kajli Džener je majka dvoje dece – devojčice Stormi i dečaka Era, a navodno Šalamea poznaje od januara, kada su se sreli na Nedelji visoke mode u Parizu.

 

BONUS VIDEO

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

 

makonda-tracker