smogla snage

"Tog jutra sam mu slala poruke..." Prvi intervju Dženifer Aniston nakon smrti Metjua Perija

0

Dženifer Aniston slomljena je nakon smrti kolege i prijatelja Metjua Perija, a dala je prvi intervju posle tragedije.

Metju Peri i Dženifer Aniston bili su veoma bliski prijatelji i kolege
Metju Peri i Dženifer Aniston bili su veoma bliski prijatelji i kolegefoto: Neil Munns / PA Images / Profimedia

Glumica Dženifer Aniston u svom prvom intervjuu nakon smrti dragog kolege Metjua Perija govorila je o njemu i emocijama nakon šokantnog gubitka prijatelja.

 

Podsetimo, Metju Peri stradao je krajem oktobra u svom domu, u džakuziju, a detalji još uvek nisu sasvim poznati, kako se i dalje čeka na toksikološki nalaz.

 

Za Dženifer je rečeno da je najteže podnela Metjuovu smrt, te da se jedva držala kada je, prva među "Prijateljima", stigla na njegovu sahranu. Uz to, dodatno teško joj je palo to što je u pitanju bio drugi veliki gubitak, nakon smrti njenog oca.


Dženifer i Metju bili su prijatelji i u sjajnim odnosima, premda je, na početku snimanja "Prijatelja", Metju bio ludo zaljubljen u Dženifer, o čemu je pisao i u svojoj knjizi "Prijatelji, ljubavnici i Velika Strašna Stvar".

Nikada mu tu ljubav nije uzvratila, ali su uspeli da izgrade prelep odnos, pun ljubavi i poštovanja, a ona mu je bila velika podrška na putu ka odvikavanju od droge i alkohola.

 

Dženifer je pričala o tome kako je Metju bio na "dobrom mestu" u svom životu, dok ju je Riz Viterspun držala za ruku.

 

Prestao je da puši. Dovodio se u formu. Bio je srećan, toliko znam — počela je Dženifer Aniston u suzama u očima da govori za Variety u novom intervjuu.

 

Dženifer i Metju izgradili su divan prijateljski odnos
Dženifer i Metju izgradili su divan prijateljski odnosfoto: LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia

Doslovno tog jutra sam mu slala poruke, zabavni Meti... Nije ga bolelo, nije se borio, bio je srećan.

 

Glumica je naglasila da Peri nije potpao u kandže zavisnosti ponovo, premda mnogi u to veruju, u svetlu njegovih dugogodišnjih borbi sa drogom i alkoholom.

 

Volela bih da ljudi znaju da je zaista bio zdrav. Imao je cilj i vredno je radio na tome — rekla je Dženifer.  — Nije mu bilo lako. Mnogo nedostaje i meni, i svima. Bože, koliko nas je zasmejavao!

 

 

Bonus video

Dženifer Aniston o umivanju ledom

 

makonda-tracker