"On je bio deo našeg DNK"

Bila je to ljubav za ceo život: Dženifer Aniston tek sad smogla snage da se oprosti od Perija i svi će je razumeti

0

Dženifer Aniston se posle skoro tri nedelje prvi put oglasila povodom smrti Metjua Perija. 

Dženifer Aniston se tek nakon 20-ak dana oprostila od Metjua Perija
Dženifer Aniston se tek nakon 20-ak dana oprostila od Metjua Perija foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Popularni glumac Metju Peri preminuo je 29. oktobra. Od tada za njim žale fanovi, porodica, prijatelji, kolege...

 

Negove najpoznatije kolege i prijatelji, oni sa kojima je igrao u istoimenoj seriji, odlučlili su da se nakon Perijeve smrti javnosti obrate zajedničkim saopštenjem.

 

Od tada su mediji više puta podsećali da je Metju dugo bio ludo zaljubljen u Dženifer Aniston, koja je najteže i podnela njegovu smrt.

 

Upoznao ju je pre početka snimanja "Prijatelja" i istog momenta se zaljubio u nju. Čak je jednom i pozvao na sastanak, ali mu je ona rekla da želi da mu bude samo prijateljica, što mu nije lako palo. 

 

Dženifer Aniston se dirljivim rečima oporstila od Metjua Perija
Dženifer Aniston se dirljivim rečima oporstila od Metjua Perija foto: MIKE NELSON / AFP / Profimedia

A sada se, nakon 15-ak dana ćutanja, i Dženifer na driljiv način oprostila od Perija. 

 

- Saznanje da moram da se oprostim od našeg Metija bio je suludi talas emocija koji nikada ranije nisam iskusila. Svi mi doživljavamo gubitak u nekom trenutku našeg života. Gubitak osobe ili gubitak ljubavi. Biti u stanju ovolike tuge omogućava nam da osetimo i trenutke radosti i zahvalnosti jer smo voleli nekoga tako duboko. I mi smo njega duboko voleli. On je bio deo našeg DNK. Uvek smo bili "nas 6". Ovo je bila izabrana porodica koja je zauvek promenila tok onoga ko smo bili i kakav će biti naš put - počela je svoj post na Instagramu Dženifer.

Kako je rekla, njemu bukvalno život zavsio od zasmejavanja ljudi.

 

- Za Metija se znalo da voli da zasmejava ljude. Kako je i sam rekao, ako nije čuo 'smeh' mislio je da će umreti. Njegov život je bukvalno zavisio od toga. I čovek je i uspeo u tome. Sve nas je zasmejavao. I smejte se snažno. U poslednjih nekoliko nedelja slali smo jedni drugima. Red smeha, red plača.. Čuvaću ih zauvek... - napisala je glumica.

 

Na kraju je rekla da svaki dan priča sa njim.

 

- Meti, toliko te volim i znam da si sada potpuno miran i bez ikakvog bola. Razgovaram s tobom svaki dan… Ponekad te skoro čujem kako govoriš: "Možeš li biti luđa?" Odmori, mali bato, ti si mi uvek ulepšavao dan - emotivna je bila Dženifer. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker