šta se krije?

Jedan, NAJVAŽNIJI DEO još uvek nedostaje: Šta se dešava s toksikološkim nalazom Metjua Perija?

0

Peri je umro u 54. godini, a zvanični uzrok smrti još nije otkriven

JOŠ NISU POZNATI TOKISKOLŠKI REZULTATI METJUA PERIJA
JOŠ NISU POZNATI TOKISKOLŠKI REZULTATI METJUA PERIJA foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izvod iz matične knjige umrlih glumca Metjua Perija objavljen je u petak i potvrdio je ono  o čemu se u javnosti nagađalo u danima nakon njegove smrti.

 

Ipak, izveštaj još uvek nije kompletan. Nedostaje mu onaj deo, koji je mnoge zaintrigirao - toksikološki nalaz. Jedan lekar tvrdi da bi do sada i taj nalaz morao biti gotov. 

 

Peri je umro u 54. godini, i dok zvanični uzrok smrti tek treba da bude otkriven, prvobitni toksikološki izveštaji nisu otkrili fentanil ili metamfetamine u njegovom organizmu.

 

 

Peri je preminuo u 16:17. nakon što se utopio u hidromasažnoj kadi u svojoj kalifornijskoj rezidenciji. Pronašao ga je prolaznik koji je navodno bio njegov pomoćnik, iako smrtovnica ne potvrđuje identitet dotične osobe.

 

Dr Majkl Baden o autopsiji Metjua Perija


Za izvođenje toksikoloških izveštaja obično je potrebno oko dve nedelje.

Dr Majkl Baden, bivši glavni medicinski islednik Njujorka, rekao je da veruje da je toksikologija spremna, ali su vlasti odlučile da zadrže informacije još malo.

 

JOŠ UVEK SE NE ZNA OD ČEGA JE UMRO ČUVENI GLUMAC
JOŠ UVEK SE NE ZNA OD ČEGA JE UMRO ČUVENI GLUMAC foto: WatchMojo.com/Youtube Printscreen

 

- Oni imaju 99% onoga informacija, i mogu to da objave sada, ili mogu da sačekaju još nekoliko nedelja jer traže nešto nepoznato od droga. Možda rade mikroskopske pločice, ali sada je prošlo oko dve nedelje, tako da bi toksikologija trebalo da bude završena - rekao je Baden. 

 

Perijeva smrt šokirala je fanove hit serije "Prijatelji" širom sveta, ali su njegove dugogodišnje kolege bile najviše pogođene.

 

Bonus video:

 

Silvana se prisetila trenutka kada joj je umro suprug 

 

makonda-tracker