kao da su sami na svetu

I posle dve decenije braka – STRAST je tu: Legendarni glumac razmenjuje nežnosti u javnosti s 22 godine mlađom suprugom

0

Najnovije fotografije čuvenog glumca raznežile su njegove fanove

Harison Ford i Kalista Flokhart su nerazdvojni od početka veze
Harison Ford i Kalista Flokhart su nerazdvojni od početka vezefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki paparaci neprestano su za petama najvećim holivudskim zvezdama, pa izuzetak nije ni slavni Harison Ford (81), koji je ovih dana uhvaćen u vrlo simpatičnoj situaciji.


On je, naime, pre nekoliko dana sa suprugom i čuvenom glumicom Kalistom Flokhart (59) viđen na aerodromu u Los Anđelesu, dok su se vraćali s kratkog porodičnog odmora.


Društvo im je pravio sin Lijam (22), s kojim su proveli vikend u Montani, a dok su se spremali da uđu u automobil i krenu kući, Harison Ford i Kalista Flokhart iskoristili su nekoliko slobodnih trenutaka za vatrene poljupce, zagrljaje i šaputanje.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Ljubav Harisona Forda i Kaliste Flokhart


Glumac najpopularniji po ulogama u "Zvezdanim ratovima" i "Indijani Džounsu" i glumica iz serije "Ali Mekbil" zajedno su još od 2002. godine.

Harison Ford upoznao je i zavoleo Kalistu Flokhart posle dva braka i mnogo veza, a venčali su se 2010, posle osam godina skladne veze.


Harison, koji je u tom trenutku već imao četvoro dece, usvojio je tada zvanično Lijama, sina kog je Kalista usvojila još pre nego što su se oni upoznali. Par uglavnom vreme provodi u Brentvudu, u Los Anđelesu, ali mnogo vremena provode i na ogromnom ranču u Vajomingu čiju je polovinu Ford donirao kao prirodni rezervat.

 

Harison Ford i Kalista Flokhart zajedno su od 2002. godine
Harison Ford i Kalista Flokhart zajedno su od 2002. godinefoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Od početka veze, ovaj par privlačio je pažnju zbog velike razlike u godinama, a Kalista ističe da ona nikada nije bila problem.


Ponekad čak kažem: "Vau, stalno zaboravljam da je on stariji od mene 22 godine" – kaže glumica.

 

BONUS VIDEO

Goca Tržan otkrila kako je došla do SAVRŠENOG trajanja ljubavnog čina

 

makonda-tracker