JEDNOSTAVNO JE

NIJE STVAR U LEPOTI: Razlozi zbog kojih muškarce tako privlače STARIJE žene

1

Francuski predsednik Emanuel Makron i njegova 24 godine starija supruga jedan su od najpoznatijih parova s velikom razlikom u godinama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zašto brojnim muškarcima odgovaraju žene starije od njih, pokušalo je da objasni 200 pripadnika jačeg pola za knjigu “Starije žene, mlađi muškarci“ autorke Felicije Brings.

 

Evo kakvi su bili komentari nekih od njih.

Kad sam upoznao Karolinu, bili smo na zabavi kod prijatelja. Nisam tražio stariju ženu niti ona mlađeg muškarca, ali jednostavno se dogodilo. Meni je bilo 39, a njoj 55 godina. Naša veza je jedinstvena jer se ne zasniva na seksu, već na poverenju, poštovanju i ljubavi. U naših 25 zajedničkih godina, mi nismo imali nijedan ozbiljan problem i još uvek smo jako srećni“, kaže 64-godišnji Paulo.

Starije žene jednostavno imaju taj oštriji intelekt i to me privlači. Uživam u razgovoru s nekim ko je na takvom nivou komunikacije, to cenim i tome se divim. Starije žene dobro poznaju same sebe. Imaju da ponude dosta, a traže samo nekoga ko će biti dobar otac i izvor novca“, smatra 37-godišnji Nejdžel.

Imam 24 godine i kad upoznam žene koje imaju više od 30, one su već sređene u životu i fokusirane. Znaju šta žele i to je privlačnije od bilo kakvog izgleda“, kaže Den.

 

Starije žene voli i Vinsent, koji kaže da su lekcije koje može da nauči od starije partnerke izazov kome ne može da odoli.

Emocionalna stabilnost je ono što mi treba i što mi može pružiti samo starija žena, bar prema mom iskustvu“, kaže 28-godišnji Fred, koji svoju stariju partnerku smatra svojom najboljom prijateljicom.

 

makonda-tracker