"deca drhte od straha zbog njega"

Bred Pit "uzvraća udarac" sinu koji ga je nazvao UŽASNIM ČOVEKOM: Šta glumac misli o poruci koju mu je Paks uputio?

0

Osobe bliske Bredu Pitu otkrile su šta glumac oseća prema svojoj deci i kako gleda na optužbe koje je njegov sin Paks izneo

Paks Džoli-Pit i Bred Pit 2007. godine
Paks Džoli-Pit i Bred Pit 2007. godinefoto: Humberto Carreno / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pre nekoliko dana u javnost je dospela stara objava Paksa Džolija-Pita, sina glumaca Breda Pita i Anđeline Džoli, iz 2020. godine, u kojoj je on pisao o svom ocu i njegovom odnosu s porodicom.


Usvojeni sin nekadašnjeg para na Dan očeva je pisao o tome kako deca u porodici Džoli-Pit "drhte od straha" kada su s njim i nazvao Pita "užasnom osobom dostojnom prezira", a sada je otkriveno kako na to gleda glumac.


Kako je za The Sun istakla osoba bliska Bredu Pitu, njemu je teško što se ovo provlači po medijima, a britanski mediji preneli su da glumac "uzvraća udarac" iako nije rekao ništa javno.

Frustrirajuće je što vidimo kako Breda predstavljaju kao nekakvu lošu osobu, kada je to daleko od istine – kaže izvor.


On je dodao i da Pit ima "veliko poštovanje" prema svoj svojoj deci i da mnogo govori to što "on bira da održi dostojanstvenu tišinu" o ovoj situaciji.

 

Paks Džoli-Pit živi sa majkom Anđelinom
Paks Džoli-Pit živi sa majkom Anđelinomfoto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina Džoli usvojila je Paksa 2007. godine u Vijetnamu, kada je dečak imao tri godine, nakon što ga je na usvajanje dala biološka majka, zavisnica od heroina. Bred Pit, s kojim je tada bila u vezi, usvojio ga je zvanično naredne godine.


Par se rastao 2016, posle više od decenije ljubavi i samo dve godine braka, a usledile su brojne optužbe da Pit koristi narkotike i da je zavisnik, zbog čega je morao da se testira redovno da bi mogao da provodi vreme sa decom. Potom su se pojavile i tvrdnje da je glumac bio nasilan prema supruzi, a do javnosti su dospele i fotografije Anđelininih modrica, koje joj je Pit navodno naneo prilikom putovanja avionom.

Podsetimo, Paks je 2020. godine na Instagramu napisao i da je Bred Pit napravio "neprestani pakao" od života svoje porodice.

 

Bred Pit ima problematičan odnos sa porodicom
Bred Pit ima problematičan odnos sa porodicomfoto: David Davies / PA Images / Profimedia


Možeš da govoriš sebi i svetu šta hoćeš, ali istina će isplivati jednog dana – poručio je Paks i čestitao Dan očeva "užasnom ljudskom biću".
 

BONUS VIDEO

Tajne Breda Pita

 

makonda-tracker