uznemirujuće

Polivanje, udaranje, ČIST BES: Konačno otkriveno šta se dogodilo u avionu pred razvod Breda Pita i Anđeline Džoli

0

Kada smo saznali da se Bred Pit i Anđelina Džoli razvode, mnogi su tvrdili da je kap koja je prelila čašu incident u avionu kom su prisustvovala njihova deca

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je u septembru 2016. godine objavljeno da se glumci Bred Pit i Anđelina Džoli rastaju, svet je bio u šoku. Roditelji šestoro dece uvek su odavali utisak skladnog para i delovali zaljubljeno do ušiju, a od početka važe važili su za primer prave ljubavi u Holivudu.


Međutim, ubrzo je postalo jasno da su problemi u njihovom braku postojali već neko vreme, a isplivale su i fotografije iz jednog zabavnog parka na kojima se vidi kako se "Branđelina" prepire. Najveći skandal izbio je kada je otkriveno da je nedugo pre rastanka došlo do incidenta u avionu prilikom jednog porodičnog putovanja, a nikada nije do kraja bilo objašnjeno šta se tom prilikom dogodilo.

 

Spekulisalo se da je Bred bio nasilan, da je imao neku vrstu sukoba sa suprugom i njihovim najstarijim sinom Medoksom, a ubrzo je Anđelina optužila glumca za upotrebu narkotika i alkoholizam. On je zbog toga neko vreme morao da bude testiran na drogu svaki put kada je trebalo da se vidi s njihovom decom, a išao je i na odvikavanje od alkohola.


Sada su se, šest godina kasnije, pojavili detalji o spornom letu.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Naime, pre nekoliko meseci otkriveno je da je u FBI-u pokrenuta istraga protiv Breda Pita, a sada su se pojavili dokumenti u kojima se vidi da iza svega stoji njegova bivša supruga Anđelina Džoli i da se oni odnose na pomenuti događaj u avionu.


Kako piše Variety, Anđelina je FBI agentu rekla da je Pit "napao fizički i verbalno" decu i nju tokom putovanja. Ona tvrdi da ju je glumac odveo u toalet, "zgrabio je za glavu" i "pribio uza zid", sve vreme udarao plafon i vikao: "Ti sj*****š ovu porodicu".


Prilikom istog leta, navela je Anđelina Džoli, došlo je do još jednog incidenta, kada je zadobila više povreda, uključujući i jednu u predelu lakta.

 

Kako je istakla, Pit je u tom trenutku pio alkohol, a u jednom momentu ju je polio pivom i prosipao vino.

 

deca, poznati, blizanci, Anđelina Džoli, Bred Pit, Rodžer Federer, Mirka Federer, Porodica, Bijonse, Džej Zi, Marša Kros, Riki Martin, Sara Džesika Šarker, Dženifer Lopez, Patrik Dempsi, Džilija Roberts, Selin Dion, Maraja Keri
foto: Profimedia

Svemu su prisustvovala njihova deca, koja su u tom trenutku bila stara između osam i 15 godina, a nakon što je jedno od njih uvredilo oca, Bred Pit je "izgledao kao da će ga napasti", zbog čega je Anđelina stala između njih, a on ju je ščepao za vrat i gurnuo na sedište.


Nakon što je avion sleteo, ukupna šteta od prosutog vina po avionu iznosila je 25.000 dolara.


Džolijeva je navela da se glumac "ponašao nerealno" i da ju je uplašio toliko da se osećala kao njgov talac. Nakon što su doputovali, ona je predložila da s decom ode u hotel, na šta joj je Pit vičućiodgovorio: "Nećeš odvesti moju j****u decu".

 

Anđelina Džoli, Deca Anđeline Džoli
foto: Profimedia

Prema rečima portparolke FBI-a Lore Ajmiler 2016, odlučeno je da neće biti dalje istrage i optužnice protiv Pita, nakon čega je Anđelina anonimno podnela tužbu na osnovu Zakona o slobodi informacija protiv FBI-a kako bi pribavila dokumente u vezi sa federalnom istragom protiv Breda.


Nijedno od dvoje glumaca nije se oglasilo povodom ovih tvrdnji.

 

 

makonda-tracker