STRAŠNO

Detalji su GNUSNI: Objavljene fotografije MODRICA ANĐELINE DŽOLI nakon incidenta u avionu

1

U američkim medijima isplivali su novi detalji o događaju iz 2016. godine koji je prethodio razvodu Breda Pita i Anđeline Džoli

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je u septembru 2016. godine objavljeno da se glumci Bred Pit i Anđelina Džoli rastaju, svet je bio u šoku, ali ubrzo je bilo jasno da je njihov brak bio sve samo ne idiličan.


Najviše se pričalo o incidentu u avionu, koji je prethodio razvodu, o kom nikad do kraja nije objašnjeno šta je podrazumevao.


Spekulisalo se da je Bred bio nasilan, da je imao neku vrstu sukoba sa suprugom i njihovim najstarijim sinom Medoksom, a ubrzo je Anđelina optužila glumca za upotrebu narkotika i alkoholizam. On je zbog toga neko vreme morao da bude testiran na drogu svaki put kada je trebalo da se vidi s njihovom decom, a išao je i na odvikavanje od alkohola.

 

Pre nekoliko dana, otkriveni su detalji o tome šta se, opet navodno, dogodilo tokom leta iz Nice u Ameriku. Prema tvrdnjama Anđeline Džoli u dokumentima u koje su strani mediji imali uvid, glumac je suprugu polivao pivom, odvukao u toalet i udarao u plafon vičući na nju da "sj****a porodicu", gurao ju je, hvatao za vrat, umalo nasrnuo na jedno od njihove dece...


Dok su bili u toaletu, navodno je jedno od njihove dece došlo do vrata i pitalo mamu da li je dobro, na šta je Pit rekao: "Ne, nije dobro. Ona uništava ovu porodicu, ona je luda".

 

1 / 8 Foto: ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Sada je PageSix objavio fotografiju na kojoj se navodno nalazi modrica koju je Anđelina Džoli zadobila tom prilikom, a na njoj vidimo glumičinu šaku i prepoznatljivi verenički prsten.

Isti portal objavio i fotografiju Anđelininog lakta, a na njoj se vidi i delić jedne od njenih tetovaža.


Anđelina je tada sve prijavila FBI-u, koji je odbacio slučaj, a ovih dana je otkriveno da je glumica pod pseudonimom potom tužila ovu agenciju.
Kako piše Variety, Anđelina je FBI agentu rekla da je Pit "napao fizički i verbalno" decu i nju tokom putovanja. Ona tvrdi da ju je glumac odveo u toalet, "zgrabio je za glavu" i "pribio uza zid", sve vreme udarao plafon i vikao: "Ti sj*****š ovu porodicu".

 

Ona tvrdi i da je Bred rekao nekom od njihove dece da izgleda kao "j****i klinac iz Kolumbajna", misleći na tinejdžerke koji su 1999. godine u srednjoj školu "Kolumbajn" u Litltonu izvršili masovno ubistvo. Mediji spekulišu da je to rekao najstarijem sinu Medoksu, koji je imao ekscentričan stil u tinejdžerskim danima.


Kako je istakla, Pit je u tom trenutku pio alkohol, a u jednom momentu ju je polio pivom i prosipao vino.


Svemu su prisustvovala njihova deca, koja su u tom trenutku bila stara između osam i 15 godina, a nakon što je jedno od njih uvredilo oca, Bred Pit je "izgledao kao da će ga napasti", zbog čega je Anđelina stala između njih, a on ju je ščepao za vrat i gurnuo na sedište.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Chris Pizzello / POOL


Nakon što je avion sleteo, ukupna šteta od prosutog vina po avionu iznosila je 25.000 dolara.


Džolijeva je navela da se glumac "ponašao nerealno" i da ju je uplašio toliko da se osećala kao njgov talac. Nakon što su doputovali, ona je predložila da s decom ode u hotel, na šta joj je Pit vičućiodgovorio: "Nećeš odvesti moju j****u decu".

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Prema rečima portparolke FBI-a Lore Ajmiler 2016, odlučeno je da neće biti dalje istrage i optužnice protiv Pita, nakon čega je Anđelina anonimno podnela tužbu na osnovu Zakona o slobodi informacija protiv FBI-a kako bi pribavila dokumente u vezi sa federalnom istragom protiv Breda.


Nijedno od dvoje glumaca nije se oglasilo povodom ovih tvrdnji.

 

 

makonda-tracker