interesantna prepiska

Htela je da ga IZNERVIRA ili tu ima nešto više? Bred Pit razotkrio u kakvoj vezi je Anđelina Džoli sa ruskim bogatašem

0

Zahvaljujući jednom mailu može se videti kakav odnos su imali glumica i barona votke 

Bred Pit otkrio u kakvim odnosima je njegova bivša žena sa ruskim bogatašem
Bred Pit otkrio u kakvim odnosima je njegova bivša žena sa ruskim bogatašem foto: EPA/MIKE NELSON

Poznati par Anđelina Džoli i njen bivši suprug Bred Pit dugo su važili za jedan od najlepših holivudskih parova. Ipak, njih dvoje su odlučili da se raziđu, a sve je kulminiralo nakon što je trebalo da podele zajedničku imovinu.

 

Od tada, njihova imena punila su stupce novinskih članaka, a Bred se nije libio da u javnosti otkrije saznanja do kojih je došao o bivšoj ženi, a tiču se njenog bliskog prijateljstva sa ruskim oligarhom Jurijem Šeflerom.

 

U medijima, Šefler je predstavljen kao čovek koji je pokrenuo zaveru sa Anđelinom protiv Breda Pita.

 

 

Ove tvrdnje izneo je sam Bred nakon što je došao u posed mejla koji je glumici poslao sam biznismen. U njemu Šefler poziva Džoli da prenoći u njegovom škotskom zamku, što je moglo da se protumači kao da postoji i više od prijateljstva među njima.

 

Šefler je rekao Anđelini Džoli da bi trebalo da ga poseti na imanju Tulčan u Škotskoj, nekoliko meseci nakon što mu je prodala svoju polovinu vinograda koji je imala sa Bredom Pitom, prenosi Dejli mejl.

 

Tim potezom je pokrenut rat između bivših supružnika, koji i dalje traje. Nakon što je Džoli prodala Šefleru svoj udeo u francuskoj vinariji Šato Miraval, u oktobru 2021, Pit ju je tužio zbog kršenja ugovora i od tada optužio Šeflerovu kompaniju da ima neprijateljski stav prema proizvodnji u koju je on uložio mnogo novca, ali i vremena i ljubavi. 

 

Rat između bivših supružnika se nastavlja
Rat između bivših supružnika se nastavlja foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Sudski postupak je uveliko u toku, a Bred je na jednom od suđenja izneo dokaze koj su pokazali da je veza između Anđeline i Šeflera veoma jaka. S druge strane, baron votke optužuje Pita da pokušava da 'sabotira' njihovu vezu i poslovni odnos.

 

Bred je dospeo do prepiske koja je vođena putem maila, od 25. maja 2022. godine u kojoj je Šefler jasno stavio do znanja lepoj glumici da je tu za nju uvek i u svakoj situaciji. 

 

On nju i njeno šestoro dece poziva u svoj dvorac i govori Anđelini da mu se obrati ukoliko joj ikad zatreba njegova pomoć, što je, čini se, u Bred probudilo još veće nezadovoljstvo.

 

Nije poznato da li je glumica ikada otišla na odmor u zamak.

 

Bred optužuje ruskog bogataša da je u vezi sa njegovom bivšom i da žele da ga unište
Bred optužuje ruskog bogataša da je u vezi sa njegovom bivšom i da žele da ga unište foto: David Davies / PA Images / Profimedia

 

Da podsetimo, Anđelina i Bred su kupili vingrad na jugu Franucske 2008. godine za oko 27 miliona dolara. Oni su bili ravnopravni vlasnici imanja i fabrike za proizvodnju vina sve dok se nisu razveli 2016. godine.

 

Nakon 5 godina, Anđelina odlučuje da. mnogi kažu, napakosti mužu tako što svoj deo vinograda prodaje vinskom odeljenju grupe Stol, u vlasništvu ruskog biznismena Šeflera, za 67 miliona dolara.

 

Ona o ovoj prodaji uopšte nije ni obavestila Breda Pita, što je on protumačio kao atak na njegov posao i pokušaj da uruši njegovu poslovnu reputaciju i potkopa rad vinarije. 

 

- Bred je izgradio veoma uspešan porodični biznis kroz značajna finansijska ulaganja i godine truda. Shodno tome, Miraval je značajno porastao u vrednosti od 2008. godine i sada vredi stotine miliona dolara. Anđelina je nastavila i potom izvršila navodnu prodaju u tajnosti, namerno držeći Breda u mraku i svesno kršeći njegova ugovorna prava - napisali su tada Pitovi advokati.

 

 

U medije je dospela prepiska Džolijeve i Breda Pita u kojoj je ona, navodno, napisala da želi da proda svoj udeo u kompaniji jer „ne želi da bude uključena u posao koji se bavi alkoholom ili da ponovo poseti mesto koje označio je početak kraja njihove porodice.

 

Pit planirao da kupi akcije od nje, ali nakon što je odbila da potpiše ugovor o neotkrivanju podataka koji je sprečava da javno govori o njihovoj zloglasnoj avionskoj tuči, pregovori su propali.

 

U svojoj tužbi, Pit je naveo da je ona odustala od njihovog aranžmana jer je bila ljuta zbog odluke o starateljstvu koja se odnosila na njihovu decu, i da je saznao da je prodala svoje akcije Stoli grupi preko medija.

 

Bonus video:

 

Još jedan razvod među poznatima koji ceo svet prati 

 

 

makonda-tracker