požurili su premladi

Varala ga je s manekenkom, pisala njegovo ime KRVLJU: Zaboravljeni brak Anđeline Džoli i zgodnog glumca bio je kratak

0

Krajem devedesetih, dok se svet divio vanzemaljskoj lepoti nove mlade glumice, njeno srce pripalo je zgodnom Englezu... ali nije trajalo dugo.

Anđelina Džoli ima iza sebe tri braka
Anđelina Džoli ima iza sebe tri brakafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Poznato je da je najveća ljubav Anđeline Džoli glumac Bred Pit, s kojim danas ima šestoro dece i vrlo burnu istoriju: Vezu su započeli dok je on bio oženjen, venčali su se kad su već imali veliku porodicu, rastali se burno, a potom su isplivale njene optužbe za nasilje u porodici.


Jedna od najlepših glumica sveta nikada nije mnogo pričala o svojoj privatnosti, posebno ljubavnim odnosima, pa tako nije do sada otkrivala mnogo o svojim brakovima, a mnogi zbog tako duge ljubavi s Pitom zaboravljaju da ih je do sada bilo tri.


Pre Breda, ona je volela glumca Bilija Boba Torntona, za kog je kratko bila udata, a njen prvi suprug je, takođe, bio poznati glumac i jedna od najvećih zvezda krajem devedesetih.

 

U pitanju je Džoni Li Miler, najpoznatiji po ulogama u filmovima "Trainspotting", "Afterglow", "Mansfield Park", The Flying Scotman", "Endgame"...

 

Džoni Li Miler i Anđelina Džoli bili su u braku krajem 90-ih
Džoni Li Miler i Anđelina Džoli bili su u braku krajem 90-ihfoto: IFA Film / United Archives / Profimedia
  • Ljubav Anđeline Džoli i Džonija Li Milera


Par se prvi put sreo na snimanju filma "Haker" 1995. godine, a strast je odmah planula, pa su se venčali već sledeće godine. Sudbonosno "da" rekli su samo šest meseci posle prvog susreta, a jedine zvanice bili su Anđelinina majka i jedan glumčev prijatelj. Glumica je nosila kožne pantalone i belu majicu na kojoj je Džonijevo ime ispisano njenom krvlju.


To je tvoj muž. Udaćeš se za njega – rekla je Anđelina kasnije za The New York Times. – Možeš malo da se žrtvuješ da bude posebno.


Oboma je ovo bio prvi brak – Anđelina je imala samo 20 godina, a Džoli li Miler 22.

 


Zaprosili smo jedno drugo i oboje smo imali pitanja. PItala sam se treba li da budemo vereni neko vreme jer je on trebalo da se vrati u Britaniju, a ja da ostanem u Los Anđelesu. Ali ipak smo se odlučili za brzo venčanje – rekla je tih dana, kada je bila mnogo pričljivija u razgovorima s medijima.


Međutim, kako su se brzo zaljubili, tako su brzo shvatili da nemaju zajedničku budućnost, pa su se razišli već 1999. i zvanično razveli 2000. godine.

 

Nema kajanja, nema ogorčenosti – rekao je glumac u jednom intervjuu. – Brak je nešto što nam nije uspelo, morao sam da donesem tu odluku pre ili kasnije. Rešio sam da to bude pre.

 


Spekulisalo se da je veliku ulogu u njihovom razvodu igrala manekenka i glumica Dženi Šimicu, s kojom je Anđelina bila u kratkoj vezi pre udaje za Milera. One su navodno nastavile da se viđaju, a glumica je jednom prilikom priznala da bi se sigurno u nekom trenutku udala za Dženi da nije bila u braku s Englezom.


Zaljubila sam se u nju prve sekunde kad sam ja ugledala – priznala je Anđelina Džoli za magazin Girlfriends.


Danas, više od dve decenije kasnije, Anđelina i Džoni održavaju prijateljske odnose i viđaju se povremeno, a pre dve godine se šuškalo da su se pomirili jer je glumica više puta viđena kako izlazi iz njegove zgrade u Njujorku.

 

Anđelina Džoli izlazi iz zgrade u kojoj u njujorku stanuje džoni li miler 2021. godine
Anđelina Džoli izlazi iz zgrade u kojoj u njujorku stanuje džoni li miler 2021. godinefoto: DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Međutim, otkriveno je da su njihovi sinovi Noks i Baster postali drugari i da je to još jedan povod da oni provode vreme zajedno.

 

BONUS VIDEO

Maja Mandžuka iskreno o američkim glumcima

 

makonda-tracker