nalazi se u kritičnom stanju

Video ga je samo jednom i to na testu očinstva: Šestogodišnji sin slavnog repera pao sa 5. sprata zgrade

0

Reper Flo Rajda nikada nije želeo da ima ništa sa svojim sinom, a zapravo je i negirao da je njegov otac sve dok test očinstva nije to pokazao.

foto: EPA/PETER FOLEY
foto: EPA/PETER FOLEY

Šestogodišnji sin repera Flo Rajde hospitalizovan je u kritičnom stanju nakon što je pao iz stana na petom spratu u Nju Džersiju na trotoar.

 

Zohar Dilard se nalazi na odeljenju intenzivne nege nakon što je zadobio više preloma, ranu jetre, unutrašnje krvarenje i kolaps pluća nakon pada u Nju Džersiju.

 

Incident, koji se dogodio 4. marta, otkriven je u tužbi Zoharove majke Aleksis Adams, koja tuži vlasnike i menadžere stambenog kompleksa, građevinsku kompaniju, instalatera prozora i druge i traži odštetu za lečenje povreda svog sina.

 

Ona tvrdi da su prozori na zgradi "predstavljali opasan uslov" koji je omogućio da se incident dogodi.

- Kao samohrana majka deteta sa posebnim potrebama, ovo izgleda kao noćna mora. Moje srce je slomljeno na milion komada. Shrvana sam, ljuta i borim se da se pomirim sa činjenicom da je moje jedino dete pretrpelo teške povrede zbog namernog nemara našeg stanodavca i drugih koji su umešani u nepreduzimanje neophodnih mera bezbednosti.- izjavila je Aleksis, a prenosi Daily Mail.

 

Flo Rajda, čije je pravo ime Tramar Lacel Dilard, nije uključen u tužbu.

 

Podsetimo, Aleksis Adams je 2018. godine za Daily Mail pričala da reper odbija da upozna svoje dete, koje pati od retkog poremećaja mozga hidrocefalusa. Dečaku je kasnije konstatovan i autizam.

 

Reper ga je nazvao "zlim je*enim detetom", a neko vreme je negirao da je Zohar njegov sin i to sve dok nije urađen DNK test koji je otkrio 99,9 odsto podudaranja da je on otac.

 

-Flo Rajda je video njegovog sina samo jednom tokom testa očinstva, ali je držao zavese tako da ga ne vidi i okrenuo mu leđa - rekla je tada Aleksis.

 

- Bili su u istoj prostoriji. Nije pokušao da zagrli Zohara, ništa. - dodala je tada. 

 

 

 

makonda-tracker