promenila lični opis

OSTAVIO devojku zbog nje, a DNK test ga je SLOMIO: Stalone je bio LUD za njom, a prirodnu lepotu zamenila je — plastikom

0

Silvester Stalone je toliko ludeo za Dženis Dikinson da je sve ostavio kad je čuo da je trudna, a onda...

dženis dikinson stekla je veliku slavu kao model sedamdesetih i osamdesetih godina
dženis dikinson stekla je veliku slavu kao model sedamdesetih i osamdesetih godinafoto: Media Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dženis Dikinson je bila ime koje ste sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka mogli da čujete na svačijim usnama. 

 

Njen put do slave bio je strelovit, a svojom lepotom očarala je mnoge lepotane, među njima i Silvestera Stalonea, kome je život okrenula naopačke. Mada je nesporno da je njena lepota dugo bila prirodna, ona se okrenula estetskim korekcijama, a danas bi je retko ko prepoznao.

 

Kako je njena zavisnost od plastičnih operacija bila očigledna i ekstremna, Dženis, koja je bila svetski supermodel, nikada nije krila čemu se godinama podvrgavala, a jedino nije htela da prizna da je uradila usne.

 

Ona je rođena 1955. godine, a s modne piste "uletela" je u kampanje Đanija Versaćea, Kelvina Klajna...

 

Ipak, svojom lepotom toliko je opčinila jednog čoveka da je zbog nje ostavio sve. U pitanju je bio Silvester Stalone, koji je krajem osamdesetih uplovio u vezu sa manekenkom Dženifer Flavin, s kojom se zabavljao do 1994. godine.

Ispostavilo se da je imao paralelnu vezu upravo sa Dženis Dikinson, a nije prošlo mnogo do trenutka kad je čitav svet shvatio da je ona pred porođajem.

 

silvester stalone ostavio je devojku zbog trudne dženis, a onda je doživeo slom života kada je uradio dnk test
silvester stalone ostavio je devojku zbog trudne dženis, a onda je doživeo slom života kada je uradio dnk testfoto: RICHARD YOUNG / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stalone je ostavio Dženifer tako što joj je poslao pismo posle šest godina veze i obavestio je da raskidaju. 

 

Ona je bila slomljena, a kasnije je priznala da to nikako nije očekivala, te da je plakala i osećala se užasno. Ubrzo je shvatila da je krivac za krah ljubavi Dženis, koja se porodila i donela na svet devojčicu koja je dobila ime Savana.

 

 

Mada je Stalone ostavio Dženifer zbog Dženis i Savane, pa još se po medijima hvalio da je Dikinsonova dala smisao njegovom životu, kasnije je iz nekog razloga hteo da DNK testom proveri da li devojčica jeste njegova.

 

1 / 6 Foto: Jackson Lee / Splash / Profimedia

 

DNK test za utvrđivanje očinstva je pokazao da devojčica nije njegova ćerka! Kako je kasnije otkriveno, Savanin tata je filmski producent Majkl Binrbaum, s kojim zaista ima mnogo fizičkih sličnosti.

 

dženifer flavin i silvester stalone i dan-danas su u srećnom braku
dženifer flavin i silvester stalone i dan-danas su u srećnom brakufoto: EPA/SEAN DEMPSEY

Zanimljivo, Dženifer Flavin se vratila Staloneu kasnije, a njih dvoje danas imaju jednu od najskladnijih holivudskih porodica.

 

Što se tiče Dženis, sa 33 godine je rešila da se posveti kozmetičkim zahvatima, na šta je potrošila celo svoje bogatstvo, a 2013. i proglasila bankrot!

 

 

Ona je priznala da je radila grudi, zatezanje lica, stomaka, vrata, botoks, liposukciju... A onda većinu tih operacija i ponovila!

 

 

2014. godine Dženis je za In Touch Magazine rekla da je "živela za plastičnu hirurgiju". Od one lepotice iz osamdesetih nije ostalo mnogo, a mnogi je ne bi ni prepoznali (pa ni sam Stalone).

 

dženis dikinson je operacijama promenila lični opis
dženis dikinson je operacijama promenila lični opisfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bonus video

Znaci koji otkrivaju plastične operacije:

 

makonda-tracker