otrovne strelice

Zbog JEDNE ŽENE godinama nisu razmenile ni reč: Pevačica i glumica su bile KAO SESTRE, a onda se sve raspalo za tren

0

Zvezde koje su bile najuspešnije na planeti u tom trenutku postale su za kratko vreme najbolje prijateljice, a potom se isto tako brzo posvađale i okrenule jedna drugoj leđa zauvek

Gvinet Paltrou bila je početkom 2000-ih jedna od najpopularnijih ćena u Holivudu
Gvinet Paltrou bila je početkom 2000-ih jedna od najpopularnijih ćena u Holivudufoto: VINCE BUCCI/AFP/Profimedia

Američka pop diva Madona, nekrunisana kraljica ovog žanra i jedna od najvećih muzičkih zvezda u istoriji, trenutno je na svojoj 12. velikoj svetskoj turneji The Celebration Tour, u okviru koje će održati 78 koncerata.


U 66. godini, malo nakon operacije i teške bakterijske infekcije za koju kaže da ju je umalo koštala života, Madona je na svakom koncertu u okviru ove turneje održala nastup za pamćenje i dobila ovacije celog sveta.


Mnoge poznate ličnosti čestitale su pevačici na početku još jedne uspešne turneje, a među njima nije bila oskarovka Gvinet Paltrou, s kojom je kraljica popa svojevremeno bila tako bliska da je glumica bila deveruša na Madoninom venčanju s Gajem Ričijem.

Malo je poznato da su one bile nerazdvojne i najbolje prijateljice, kao i da već godinama nemaju nikakav odnos.

 

Madona i Gvinet Paltrou zbližile su se početkom dvehiljaditih, u vreme kada su obe živele u Engleskoj. Pevačica je tada ludo volela britanskog režisera Gaja Ričija, dok je Gvinet bila udata za muzičara Krisa Martina, a u danima koje su provodile u Londonu izlazile su zajedno i uskoro postale najbolje drugarice.

 

Obe su u tom trenutku imale malu decu, što im je bila još jedna zajednička tema, a pisalo se da je Madona glumici "kao starija sestra" i da je Gvinet njoj bila velika podrška kada se njen brak s Ričijem raspao.

  • Zašto su se posvađale Madona i Gvinet Paltrou?


Međutim, nakon što je Gvinet Paltrou donela na svet sina Mozesa, došlo je do kraja njihovog prijateljstva. Glumica je krenula da trenira kako bi se vratila u formu zbog predstojećeg snimanja filma "Iron Man", a u tome joj je pomagala poznata fitnes instruktorka Trejsi Anderson. Toliko je Gvinet bila fascinirana prvim treningom da je odmah preporučila Trejsi svojoj najboljoj drugarici.


Bukvalno je poslala poruku Madoni dok je izlazila s prvog treninga i napisala je "Ovo moraš da probaš" – rekla je Trejsi za The Times.


Uskoro su obe zajedno išle kod ove instruktorke, a Madona je Trejsi Anderson nazivala svojom "spasiteljkom" i jedinom koja joj je pomogla da se oporavi od jahačke povrede, tri diskus hernije i dva carska reza.

Međutim, uskoro je otkriveno da Madona više ne ide na njene treninge, iako nije poznato zbog čega, a to je navodno uzrujalo Gvinet Paltrou. Odmah je prestala da se druži s pevačicom, a zatim dala intervju pun misterioznih izjava.


O, da, mogu da budem zlobna – rekla je glumica odmah potom za britansko izdanje magazina Vogue. – Mogu da popustim pred ogovaranjem. Mogu da zaledim ljude i definitivno se bavim osvetom.

 

Gvinet nije nikoga imenovala, ali je istakla da se trenutno bori s raspadanjem prijateljstva.


Trenutno imam situaciju s prijateljicom zbog koje se osećam prilično besno – rekla je. – Ipak, osveta je nagrizajuća i ne čini da se osećam dobro.


Glumica nije htela da komentariše to što se udaljila od pevačice, ali je prokomentarisala to što je Madona prestala da ide kod njene instruktorke.

Dobro je što Trejsi više ne trenira Madonu. To je bilo previše. Ona tera ljude da čekaju, pa ume da vam oduzme ceo dan – rekla je Gvinet.


Trejsi Anderson kasnije je prokomentarisala da "Madona može da traži šta god želi jer je ona Madona, tako je kako je". Veruje se da je kraljica popa bila prezahtevna i da instruktorka više nije mogla da se posveti Gvinet, a ona kaže da nije mogla da se bavi ni svojim životom od pevačice.


Kad sam propustila koncert svog sina, koji svira saksofon, zbog njenog treninga, pomislila "Ne mogu više, ovo nije za mene" – priznala je Andersonova.

 

Inače, i Madona i Gvinet Paltrou bile su među zvanicama na venčanju Britni Spirs i Sema Asgarija 2022. godine, ali nije otkriveno kako je izgledao taj susret.

 

BONUS VIDEO

Madona pokazala lice bez filtera

 

makonda-tracker